Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Sajómercse

2,900,000 Ft.

 

Stenen woning in het uiterste noorden van Hongarije ( Bükk gebergte )

 

In het uiterste noorden van Hongarije en gelegen in het Bükk gebergte ligt het kleine dorp Sajómercse. In dit dorp zijn enkele basisvoorzieningen aanwezig zoals een klein buurtwinkeltje en een café.  Voor de verdere inkopen kun je naar Putnok (7km) wat met bijna 8000 inwoners lekker groot is en waar ook al het nodige te verkrijgen is.

De woning ligt nabij het centrum van het dorp en aan de doorgaande straat. Aan de achterzijde heb je al de natuur die je maar kunt wensen en dat is inclusief het mooie uitzicht op de heuvels en bergen.

Het hoofdgedeelte van de woning is degelijk en uit steen gebouwd maar er moet wel nog veel aan worden gedaan. Het leegstaan doet een woning uiteraard geen goed en dat is ook hier goed zichtbaar. Het bijgebouw is in een minder staat maar leent zich heel goed om na een grondige renovatie bij het hoofdgebouw getrokken te worden en het woonoppervlak op deze manier fors uit te breiden.

Nu is het woonoppervlak ongeveer 70 m2 en er zijn 4 kamers. Uiteraard zijn er de bekende bijgebouwen zoals schuren en stallen…en het geheel staat op een perceel van 2000 m2.

Elektra,water en gas is aanwezig. De afwatering loopt via een sceptic tank.Verwarming is er op dit moment niet meer maar er kan een Centrale Verwarming gemaakt worden welke op het gas kan worden aangesloten. Er is geen badkamer en toilet aanwezig.

Na een grondige opknap beurt heb je wel iets leuks.

 

Prijs : 2.900.000 HUF v.o.n ( ongeveer € 9.650,-) v.o.n

 

Sajómercse is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Borsod-Abaúj-Zemplén. Sajómercse telt 276 inwoners (2001). ( 509 )

 

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Open In Google Maps
Woning ID: 11421
Prijs: 2,900,000 Ft.
Woonppervlakte: 70 m2
Perceeloppervlakte: 2,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Zolder
Wijn kelder
Achtertuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties