Uw zoekresultaten

Kisszékely

31,000,000 Ft.
Exclusief

Prachtig gerenoveerde boerderij met zwembad!
Op ongeveer 25 km vanaf Tamási ligt het middelgrote dorp Kisszékely in een werkelijk adembenemende omgeving van bossen,heuvels en is een echt dorp waar je tot rust kunt komen. Het dorp heeft ook een beperkte toeristische functie maar alleen voor diegene die van rust en ruimte houden. Er is in het dorp ook een klein strand wat tijdens de zomermaanden geopend is en war je heerlijk kunt relaxen en uiteraard ook een duik kunt nemen in het kleine meertje. In de nabije omgeving kun je vissen en jagen. Het thermaalbad in Tamási is binnen 30 minuten te bereiken. Zoals reeds gemeld is het een middelgroot dorp maar alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig zoals een supermarkt. In de omringende dorpen kun je ook lekker winkelen en in Tamási zijn ook de grote supermarkten present.
De boerderij is recent volledig gerenoveerd en dat op een hoog afwerkingsniveau. Er is veel werk gemaakt van de isolatie van de boerderij en men heeft gezorgd dat de materialen passen bij de uitstraling en de sfeer van de boerderij. Er zijn mooi massief houten balken,ramen, deuren en trappen. De fundering is van beton en het dak is nieuw en bedekt met dakpannen. Alles is in een top staat en voorzien van al het moderne comfort. Het mooie overdekte terras wat grenst aan het mooi vormgegeven zwembad ( 10 bij 4 m) maakt het plaatje compleet……en je waant je echt als “god in Hongarije”
Uiteraard zijn er de bekende bijgebouwen welke in dezelfde goede toestand verkeren en de auto plaats je onder de carport. Al dit moois staat op een perceel van 2999 m2.
Het woonoppervlak van de boerderij is 97 m2 en er zijn 5 kamers en een badkamer met toilet. De woonkamer is maar liefs 40 m2! De keuken is uiterst modern en voorzien van al het moderne comfort. Zoals u op de foto’s kunt zien is alles in de juiste sfeer gedaan. De prachtige zuilengalerij welke aansluit op het overdekte terras ( 30 m2 ) past er perfect bij. De vloeren zijn van mooie tegels en passen goed bij het geheel.
Zelfs aan het zwembad is veel aandacht geschonken en de vormgeving is uniek……wat wil je nog meer…..ziet u zich al hier liggen ?
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een Centrale Verwarming op gas en er vloerverwarming!
Niet goedkoop maar wel een Top boerderij op een Top locatie met een Top afwerking!

Prijs : 31.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 103.350,-) Kosten Koper.

Kisszékely is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Kisszékely telt 408 inwoners. Wikipedia
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Woning ID: 9601
Prijs: 31,000,000 Ft.
Woonppervlakte: 97 m2
Perceeloppervlakte: 2,999 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
zolder
gas verwarming
open haard
achtertuin
voortuin
omheinde tuin
opslag
garage
bijgebouwen
houtkachel
elektra
gerenoveerd
sceptic tank
water
water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

 Ontdek lokale bezienswaardigheden in .

Geldautomaat
Bakkerij
Bank
Eten
Scholen
Universiteiten
Ziekenhuizen
Vlieghaven
Gemeentehuis
Huisarts
Tandarts
Postkantoor
Politie bureau
Brandweerkazerne
Auto reparatie
Dakdekker
Verzekering
Ambassade
Lokale overheid
Gerechtsgebouw
Winkels
Apotheek
Busstation
Winkelcentrum
Restaurants
Kruideniers
Kledingwinkel
Diergeneeskunde
Auto dealer
Bouwmarkt
Huisgoederenwinkel
Kruidenier of supermarkt
Spa
Elektricien
Meubelwinkel
Tankstation
Aannemer
Haarverzorging
Fitnessruimte
Gezondheid
Slotenmaker
Bioscoop
Verhuisbedrijf
Loodgieter
Treinstation
English

Vergelijk Advertenties