Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Gamás

Instap-klare en compleet gerenoveerde boerderij/bungalow met gastenverblijf.

Op een kleine 20km van het Balatonmeer ligt het middelgrote dorp Gamás waar de benodigde basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals enkele winkeltjes,een dokter en apotheek en een postkantoor. Heerlijk gelegen in een mooie en ietwat heuvelachtige omgeving met veel natuurlijk schoon. Het Balaton is makkelijk en via een goede doorgaande weg te bereiken en men is binnen 25 minuten in het toeristische Balatonlelle!

Fijn centraal in het dorp gelegen ligt deze compleet gerenoveerde boerderij/bungalow met bijgebouwen. Alles is vernieuwd,dak,elektra en alle leidingen en het geheel is in een uitstekende staat en ook nog eens mooi afgewerkt. De op maat gemaakte houten keuken met een natuurstenen blad is echt een middelpunt in het huis en zorgt voor een gezellige sfeer! De indeling van de woning ( ongeveer 85 m2) is praktisch en overzichtelijk. Er is een woonkamer met een open leefkeuken een badkamer en toilet en een grote slaapkamer. Voor de extra opbergruimte is er een opslagkamer. En alles is gelijkvloers en binnen handbereik.

Men mist een extra slaapkamer?…….nee hoor!  Er is een separaat gastenverblijf met 2 bedden en een badkamer met toilet. Naast het gastenverblijf is er een mooi overdekt terras met een grote stenen barbecue……en of dat nog niet genoeg is zij er ook nog 3 grote paardenstallen gemaakt in de grote en in goede staat zijnde schuur. Naast de paardenstallen is er ook nog een extra opslagruimte voor hooi en hout. Het geheel staat op 1 perceel van 5500 m2 binnengebied. De tuin is ook nog eens volledig omheind.

De boerderij wordt verkocht inclusief alle meubels!

Al met al een mooi object wat geschikt is voor meerdere doeleinden zoals het houden van paarden of het verhuren van het gastenverblijf aan vakantiegangers.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er houtkachels en voor in de zomer is er ook nog een airco aanwezig.

Prijs : 9.000.000 HUF K.K ( ongeveer € 29.995,- ) Kosten Koper.

 

Gamás is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Gamás telt 857 inwoners. Wikipedia (295)
Stad:
Staat / Provincie:
Land: Afghanistan
Open In Google Maps
Woning ID: 12335
Woonppervlakte: 85 m2
Perceeloppervlakte: 5,500 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Aantal Verdiepingen: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties