Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Buzsák

Woning met een horizontale ligging op het perceel!
In het middelgroot dorp Buzsák staat deze ruime en majestueus uitziende woning opgetrokken uit steen. In het dorp is alles te verkrijgen en zijn is er een supermarkt,dokter,apotheek,postkantoor,bankautomaat en uiteraard een café. Door de zeer centrale ligging ten opzichte van het Balaton is het ook een goed investeringsobject en geschikt voor de verhuur. Je bent binnen 25 minuten tot aan het balatonmeer ( 19 km ) en kunt daar heerlijk winkelen.
Het interessante aan deze woning is dat deze gebouwd is in de breedte en niet in de lengte ten opzichte van het perceel. Dit zie je niet zoveel. De woning is in redelijke staat maar heeft wel een modernisatie nodig om weer bij te tijd te komen. Met een woonoppervlakte van 90 m2 is de woning best groot en staat op een perceel van 1435 m2 met als voordeel dat het grootste deel van het perceel aan de achterzijde van de woning ligt en ook nog eens vlak is. Het oogt allemaal ruim opgezet en je hebt een vrij uitzicht aan de achterzijde. Er zijn maar liefs 4 kamers,keuken,provisiekamer en een badkamer met toilet. ( in totaal dus 6 kamers en een badkamer….)  Nog meer ruimte nodig…..geen probleem want er is ook nog een kelder en enkele ruime bijgebouwen. Veel authentieke detail zoals het glas-in-lood zijn nog aanwezig.
Elektra,gas en water zijn in de woning aanwezig. De afwatering loopt via riool en als verwarming is er Centrale Verwarming op gas en er is een klassieke Hongaarse tegelkachel aanwezig voor de gezellige warmte.
Kortom een ruime woning met alle comfort voorzieningen maar heeft een modernisering nodig.

Prijs : 5.450.000 HUF K.K. ( ongeveer € 17.995,-) Kosten Koper.

Buzsák is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Buzsák telt 1451 inwoners. Wikipedia
Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Open In Google Maps
Woning ID: 8288
Prijs: 5,400,000 Ft.
Woonppervlakte: 90 m2
Perceeloppervlakte: 1,435 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties