Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Véménd

, in provincie

Voeg toe aan favorieten

3,990,000 Ft.

Leuke herenhuis met een prachtig uitzicht!

 

Op maar 30km ( 25 minuten per auto) van de leuke stad Mohács ligt het grote dorp Véménd . Hier zijn nog alle voorzieningen voorhanden zoals: supermarkt,buurtwinkels,arts en apotheek en een benzinestation.

 

Het aparte van deze woning is toch wel de ligging. Het geheel bestaat eigenlijk uit 2 woningen. De hoofdwoning en een ruim bijgebouw.De boerderij is gelegen verder op het perceel waardoor er een ruime voortuin ontstaat met aan de andere zijde nog een gebouw. Met wat fantasie en extra geld is van dit gebouw ook nog iets leuks te maken.

De herenboerderij,opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlakte van 120 m2 en er zijn 5 kamers. Er is geen,bruikbare, badkamer maar wel een toilet aanwezig. Een wijnkelder ontbreekt ook niet. Er is ook genoeg ruimte om een garage te realiseren in de schuur. De structuur van de woning is nog oké maar een forse modernisatie is wel noodzakelijk. Er zijn wel nog veel authentieke details aanwezig zoals de mooie paneeldeuren.De hoge plafonds geven een extra gevoel van ruimte en grandeur.

Het ruime bijgebouw ( kleine boerderij) is ongeveer 65 m2 en is zeer geschikt om daar een gastenverblijf van te maken. Op het perceel van 1224 staan ook nog diverse kleine bijgebouwen. De ligging van het perceel is wel uniek omdat het einde van het perceel steil afloopt en men vandaar uit een prachtig panoramisch uitzicht heeft op de achterliggende glooiende velden!

Gelet op de interessante prijs heeft u hiervoor ook nog genoeg ruimte.

Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels ( niet aanwezig). Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Gasaansluiting ligt voor aan de straat en kan worden aangesloten.

Ideaal om wonen en werken te combineren en dat voor een goede prijs!

 

Prijs : 3.990.000 HUF K.K. ( ongeveer € 13.300,-) Kosten Koper.

 

Véménd is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Véménd telt 1674 inwoners (2001).(847)

 

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Open In Google Maps
Woning ID: 19542
Prijs: 3,990,000 Ft.
Woonppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 1,224 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Zolder
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties