Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Tótújfalu

2,150,000 Ft.

Degelijke stenen woning voor een kleine prijs!

In het uiterste zuiden van het comitaat Somogy ligt het kleine dorp Tótújfalu en in dit dorp vind je ook deze kleine,volledig uit steen opgetrokken,woning met uitbouw. U zult hier wel de handen uit de mouwen moeten steken om er iets moois van te maken maar het is niet een direct renovatieproject. De moderne voorzieningen zoals een badkamer en toilet zijn aanwezig. Het dak is oud maar nog in redelijke staat en de muren zijn droog en in goede staat. Uiteraard schreeuwt de woning om een modernisatie inclusief nieuw stuckwerk binnen en buiten.

Het dorp zelf is niet zo welvarend maar de inwoners zijn vriendelijke en behulpzaam. Enkele basisvoorzieningen zijn in het dorp te vinden maar voor de grotere inkomen ben je zo in de grotere plaats Barcs.( 30 minuten rijden en 23 km ) Je bent ook zo in Kroatië en de Dráva rivier is op steenworp afstand. De ligging is ideaal voor iemand die van rust,ruimte,natuur en het echte dorpsgevoel houd.

De woning heeft een woonoppervlakte van 68 m2 en er zijn 4 kamers een badkamer met toilet. Op het grote perceel van 5267 m2 staan naast de woning ook nog enkele bijgebouwen zoals een stal en een schuur en een garage ontbreekt ook niet. De typische Hongaarse zomerkeuken maakt het geheel compleet.

Elektra en water zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming dienen houtkachels.

 

Prijs: 2.150.000 HUF K.K. ( ongeveer € 7165,-) Kosten Koper.

 

Tótújfalu is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Tótújfalu telt 247 inwoners (2001).

 

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 8852
Prijs: 2,150,000 Ft.
Woonppervlakte: 68,00 m2
Perceeloppervlakte: 5 267,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Hongaarse zomerkeuken
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties