Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Törökkoppány

25,495,000 Ft.
Speciaal

Speciaal
SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mooie gerenoveerde typisch Hongaarse boerderij!

Nabij Igal ( 15 km en 20 minuten rijden) met de mooie thermaalbaden ligt het kleine dorp Törökkoppány .In het dorp zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig maar zoals reeds gemeld is Igal dicht in de buurt. Kaposvár ( 40 km en 1 uur rijden ) en Dombovár ( 39 km en 1 uur rijden ) zijn makkelijk te bereiken en daar is het goed winkelen en kan men naar hartelust genieten van restaurants en terrasjes.

De klassieke Hongaarse boerderij is met smaak gerenoveerd en de renovatie past bij de stijl van de boerderij. Er zijn 2 slaapkamers een badkamer ,een keuken en een huiskamer. De badkamer is voorzien van een douche en een toilet. Aan de achterzijde is een mooi en ruim overdekt terras met een loft en een extra opslagruimte. De galerij is breder dan normaal en ook hier kan men lekker zitten en genieten. Zelfs aan de voorzijde is een terras gemaakt dus men kan op elk tijdstip van de dag mee gaan met de zon…..

De ramen zijn van dubbelglas en voorzien van horren en aan de buitenzijde van luiken. ideaal voor de lange Hongaarse zomers. Als extra is er een mooi zwembad wat grenst aan het overdekte terras aan de achterzijde….wat kan men nog meer wensen. Aan de binnenzijde kenmerken de mooie houten plafonds en de neutrale tegelvloer dat alles met smaak en zorg is gedaan. Het onderhoud en de staat van de boerderij is gewoon goed tot zeer goed te noemen en is instapklaar.

Het dak is voorzien van dakpannen en de muren zijn van een combinatie van leem en steen. De fundering is van beton. Het perceel is met 1100 m2 goed te behappen en de tuin is mooi aangelegd. Ook hier geen extra werk.

Elektra,water en gas zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank.

Dit is echt een woning voor mensen die iets moois en iets kant en klaar willen. Extra onderhoud is voor de komende jaren niet voorzien. ( los van het normale onderhoud uiteraard)

Het is geen koopje maar de prijs is meer dan gerechtvaardigd als men in ogenschouw neemt wat men voor dit geld krijgt!

 

Prijs : 25.495.000 HUF K.K. ( ongeveer € 84.995,-) Kosten koper.

 

Törökkoppány is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Törökkoppány telt 491 inwoners (2001).(614)

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 13643
Prijs: 25,495,000 Ft.
Woonppervlakte: 85,00 m2
Perceeloppervlakte: 1 100,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties