Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Endrőc

2,750,000 Ft.
Provincie: Baranya
Voeg toe aan favorieten
927

Beschrijving

Leuke woning met (af)werking!

 

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt het kleine dorp Endrőc. Er zijn de absoluut minimale voorzieningen aanwezig maar ook niet meer dan dat. Voor uw dagelijkse,wekelijkse boodschappen kunt u gemakkelijk naar Sellye ( 2900 inwoners en 25 minuten en 15 km ) of naar Szigetvár ( 8000 inwoners en 40 minuten en 21 km ) De omgeving is veelal vlak met een weids uitzicht.

Het dorp maakt een verzorgde indruk en de straat waar de woning ligt is breed en er is een stoep en groenstrook tussen woning en weg. Alle omringende woningen zowel naast en aan de overkant zijn goed onderhouden. Mooie en rustieke omgeving!

De woning is de afgelopen tijd gedeeltelijk gerenoveerd en vele zaken zijn vernieuwd maar de huidige eigenaar heeft geen tijd en zin meer om het “karwei” af te maken….

Wat is inmiddels al gedaan: de elektra en waterleidingen zijn vernieuwd,badkamer,keuken en betegeling is gedaan en er is reeds begonnen met het plaatsen van gips platen ter afwerking. Er is gekozen om er één grote ruimte van te maken met een “open planed” woon/leef/eet gedeelte met keuken. Het geheel is voor 85% af en de afwerking is voor de nieuwe eigenaar die dan zijn/haar eigen stempel erop kan drukken. Er us geen grote extra investering meer nodig om het karwei af te maken. Met € 5000,- komt men al een heel eind!

De woning,opgetrokken uit steen en leem,heeft een woonoppervlak van 63 m2 en er zijn 2.5 kamers. Op het perceel van 2345 m2 staan diverse bijgebouwen.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarmingen zijn er hout/kolenkachels. Internet en tv zijn mogelijk.

 

Toch wel een echt buitenkansje om voor een leuke prijs een woning te kunnen kopen!

 

Prijs : 2.750.000 HUF K.K. ( ongeveer € 9.165,-) Kosten Koper.

 

Endrőc is een klein dorpje in Baranya(5115)

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 23642
Prijs: 2,750,000 Ft.
Woonoppervlakte: 63 m2
Perceeloppervlakte: 2,345 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop
Verkocht

Endrőc

4,100,000 Ft.
Leuke starterswoning! Leuke vrijstaande, gerenoveerde dorpswoning met vrij uitzicht in het rustieke dorpje Endrőc, [meer]
Leuke starterswoning! Leuke vrijstaande, gerenoveerde dorpswoning met vrij uitzicht in het rustieke dorpje Endrőc, [meer]
21 75 m2 2,230 m2meer

Vergelijk Advertenties