Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Tevel

2 Ft.
Provincie: Tolna
Voeg toe aan favorieten
597
Verkocht

Beschrijving

Zeer interessante boerderij!

In een mooie natuurlijk omgeving ligt het middelgrote dorp Tevel ( comitaat Tolna). In het dorp zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals supermarkten en buurtwinkels een postkantoor,bank,eet en drinkgelegenheden,school,apotheek,dokter en niet te vergeten…. een fatsoenlijke busverbinding. De welvarende stad Bonyhád is binnen 15 minuten te bereiken en daar kan men naar hartenlust winkelen,

De boerderij is apart gelegen en is in een redelijk/goede staat ( volgens Hongaarse normen ) en ook direct bewoonbaar.Uiteraard kan een modernisatie geen kwaad maar een likje verf of behang doet al wonderen!

De indeling is best praktisch te noemen….hal,keuken,badkamer,separaat toilet,huiskamer,tussenkamer met een 2e uitgang naar de galerij en een ruime slaapkamer. De hoge plafonds geven een extra ruimtelijk gevoel. In de huiskamer staat een typisch Hongaarse tegelkachel. Alle kamers zijn voorzien van gasconvectoren.

Het woonoppervlak is ongeveer 100 m2 en op het perceel van 1040 m2 ( er is een 2e perceel van ongeveer 1500 m2 bij te kopen van dezelfde eigenaar) staan diverse bijgebouwen waaronder een garage en extra opslagruimte. De wijnkelder is wel heel speciaal gelegen namelijk onder de weg met een eigen ingang op het perceel. Waarom….de woning is lager gelegen dan de weg.

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is zijn er convectoren op gas en een typisch Hongaarse tegelkachel. Er is ook een eigen watervoorziening voorzien van een hydroforpomp. Snel internet en tv aansluiting zijn uiteraard mogelijk.

Best ruime boerderij welke geschikt is voor permanente bewoning als ook voor vakantiewoning en dat in een levendig dorp!

 

 

Tevel is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Tevel telt 1706 inwoners (2001).

Het dorp is langwerpig en concentreert zich langs de doorgaande weg. Centraal gelegen in het dorp bevindt zich een gratis beschikbare natuurlijke waterbron waar de lokale bevolking veelvuldig gebruik van maakt door er flessen en jerrycans te vullen. Overdag is dit dan ook één van de drukste plaatsen in het dorp. ( 9051)

 

 

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 29015
Prijs: 2 Ft.
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 1,040 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Water
Riolering
Water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop
Prijsaanpassing

Tevel

11,200,000 Ft.
<<<<< EENMALIGE PRIJSAANPASSING >>>>>   Leuke gerenoveerde boerderij! In een moo [meer]
<<<<< EENMALIGE PRIJSAANPASSING >>>>>   Leuke gerenoveerde boerderij! In een moo [meer]
32 100 m2 1,382 m2meer
received_441250236262511
Te Koop
Gerenoveerd

Tevel

9,500,000 Ft.
Gerenoveerde boerderij! In een mooie natuurlijk omgeving ligt de plaats Tevel ( comitaat Tolna). In deze plaats zij [meer]
Gerenoveerde boerderij! In een mooie natuurlijk omgeving ligt de plaats Tevel ( comitaat Tolna). In deze plaats zij [meer]
21 120 m2 3,501 m2meer

Vergelijk Advertenties