Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Tardona

Ruime stenen woning met werk.
In het mooie Bükk gebergte ligt het middelgrote dorp Tardona waar men alle noodzakelijke voorzieningen heeft voor het dagelijkse gemak zoals een supermarkt,buurtwinkel en een postkantoor. De omgeving is mooi en je bent binnen 10 minuten bij het bekende vismeer Lázbérci Víztározó waar je naar hartenlust kunt vissen. De grotere plaats Szilvásvárad ligt op maar 15 km en hier zijn vele winkels en restaurants. De prachtige stad Eger is met een klein uurtje te bereiken ( 40 km )
Het gaat hier om een ruime stenen woning welke men wel nog moet renoveren. Let even niet op de rommel in de woning want deze dient nu als opslagruimte. De buurman,burgemeester van het dorp, is eigenaar van de woning en gebruikt de woning nu als opslagruimte…….maar wordt uiteraard leeg opgeleverd.
De woning heeft een woonoppervlak ( met alle ruimtes ) van 125 m2 en is 25 meter lang en 5 meter diep. Er is ook nog een interessant bijgebouw van 16 m2 met een kelder van 10 m2. Op dit moment zijn er 5 ruimtes welke naar eigen wens kunnen worden ingedeeld. Een badkamer en toilet zijn niet aanwezig maar er is genoeg ruimte om deze te plaatsen. Het perceel is met 980 m2 lekker praktisch en goed te onderhouden.
Je kunt wel spreken van een degelijke constructie omdat het geheel opgetrokken is uit steen en er een betonnen fundering is. Het dak bestaat uit dakpannen.
Elektra is aanwezig en de wateraansluiting en het riool ligt reeds in de tuin maar zijn nog niet aangesloten binnen in de woning.
Als verwarming is er een houtkachel.
Op dit moment is het perceel afgezet met dakplaten maar er is een mooi smeedijzeren hekwerk aanwezig en kan op verzoek worden teruggeplaatst. Wel een aanrader!
Kortom een degelijke ruime woning op een praktisch perceel maar waar wel nog veel werk aan is. Is alles af dat heb je ook wat en je hebt ook nog een bekende buurman namelijk de Burgemeester.

Prijs : 3.900.000 HUF v.o.n ( ongeveer € 12.995,-) v.o.n.

 

 Tardona is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Borsod-Abaúj-Zemplén. Tardona telt 1120 inwoners. Wikipedia
Woning ID: 10691
Prijs: 3,900,000 Ft.
Woonppervlakte: 125,00 m2
Perceeloppervlakte: 980,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Zolder
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties