Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szigetvár-Zsibót

, , in provincie

Voeg toe aan favorieten

5,900,000 Ft.

Leuk wijnhuis/vakantiehuis met geen buren!

Nabij Szigetvár ( 2 km ) ligt het kleine dorp Zsibót waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals een kleine buurtwinkel maar men is binnen 5 minuten in de leuke plaats Szigetvár waar alle inkoopmogelijkheden zijn en ook alle voorzieningen die men nodig heeft en vergeet het bekende thermaal bad niet!. Kaposvár en Pécs zijn ook maar 30 km en binnen 40 minuten te bereiken.  De Kroatische grens is binnen een straal van 35 km.

Het wijnhuis,welke opgetrokken is uit steen, is in een goede staat en voorzien van al het moderne gemak.. Het woonoppervlak is 42 m2 en er is 1 slaapkamer, woonkamer, keuken en een badkamer met toilet. De geasfalteerde weg naar het wijnhuis zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Het perceel is 5626 m2 en er staan veel fruitbomen. Het unieke is toch wel dat het geheel vrijstaat en nergens buren heeft dus men heeft alle rust en vrijheid die men zich maar bedenken kan!

Al het moderne comfort is aanwezig en het geheel is in een nette staat en ook meteen bewoonbaar! Het wijnhuis wordt verkocht inclusief alle meubels en wat nog meer…

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en Tv mogelijk.

Leuk wijnhuis/vakantiehuis om te genieten van alle rust en vrijheid! Geen koopje maar de locatie maakt het meer dan goed!

 

Prijs: 5.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 19.650,-) Kosten Koper.

 

Zsibót is een Zuid-Hongaars dorpje dat behoort tot de gemeente Szigetvár, in het westen van het comitaat Baranya. Het dorp, dat ongeveer 250 inwoners telt, ligt op circa twee kilometer van de stad Szigetvár.( 5110)

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 22057
Prijs: 5,900,000 Ft.
Woonppervlakte: 42,00 m2
Perceeloppervlakte: 5 626,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Zolder
Wijn kelder
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Gedeeltelijk gerenoveerd
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties