Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szigetvár

, , in provincie

Voeg toe aan favorieten

3,600,000 Ft.
Gerenoveerd

Gerenoveerd wijnhuis met een prachtig uitzicht!

Nabij Szigetvár ( 2 km ) ligt het kleine dorp Zsibót waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals een kleine buurtwinkel maar men is binnen 5 minuten in de leuke plaats Szigetvár waar alle inkoopmogelijkheden zijn en ook alle voorzieningen die men nodig heeft en vergeet het bekende thermaal bad niet!. Kaposvár en Pécs zijn ook maar 30 km en binnen 40 minuten te bereiken.  De Kroatische grens is binnen een straal van 35 km.

Het wijnhuis,welke opgetrokken is uit steen, is in een goede staat en voorzien van al het moderne gemak.. Het woonoppervlak is 38 m2 en er zijn 2 slaapkamers op de 1e verdieping met een balkon vanwaar men een prachtig panoramisch uitzicht heeft,woonkamer een keuken. De badkamer met toilet is niet in het wijnhuis maar in een bijgebouw op enkele meters nabij het wijnhuis. Het geheel staat op een perceel van 1325 m2. Er is een overdekt terras en het terras zelf is voorzien van een betonnen vloer.Al het moderne comfort is aanwezig en het geheel is in een goede staat en ook meteen bewoonbaar! Het wijnhuis is in 2010 gerenoveerd waardoor u van alle grote kosten af bent.

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een prachtige typisch Hongaarse tegelkachel welke gestookt wordt op hout. Internet en Tv mogelijk.

Leuke woning om lange vakanties en weekenden in door te brengen! Instapklaar en van al het gemak voorzien en met een prachtig uitzicht!

De prijs is inclusief meubelen en al datgene wat in de woning aanwezig is.

 

Prijs: 3.600.000 HUF K.K. ( ongeveer € 12.000,-) Kosten Koper.

 

Zsibót is een Zuid-Hongaars dorpje dat behoort tot de gemeente Szigetvár, in het westen van het comitaat Baranya. Het dorp, dat ongeveer 250 inwoners telt, ligt op circa twee kilometer van de stad Szigetvár.( 5108)

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 21543
Prijs: 3,600,000 Ft.
Woonppervlakte: 38,00 m2
Perceeloppervlakte: 1 325,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Hongaarse tegelkachel
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties