Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szentgáloskér

3,200,000 Ft.

Stenen huis,groot perceel met gastenverblijf!
Deze volledig uit steen opgetrokken klassieke Hongaarse kwadraatwoning staat in het middelgrote dorpje Szentgáloskér en ligt lekker centraal ten opzichte van Kaposvár ( 30 minuten rijden , 23 km ) en het Balatonmeer ( 1 uur rijden , 55 km ) In het dorp zelf zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt en bar en in de directe omgeving zijn genoeg grotere dorpen met meer inkoopmogelijkheden. Enkele campings liggen ook in een straal van 20 km.
De woning heeft een praktische indeling, 4 kamers en een keuken. Een badkamer en toilet is niet aanwezig maar makkelijk te plaatsen. Een typisch Hongaarse zomerkeuken ontbreekt ook niet en zorgt ervoor dat je al vroeg in de lente en laat in de herfst nog kunt genieten van de binnenstalende zon.
Het dak en de muren zijn nog in goede staat maar de woning moet wel compleet gemoderniseerd worden maar je kunt niet spreken van een echt renovatieproject.
De woonoppervlakte is met ongeveer 100 m2 lekker groot en het perceel waarop de woning staat is een breed dubbelperceel met een totaal van 6000 m2 !
De woning is na modernisatie zeer geschikt voor permanente bewoning.
Op het perceel staan veel dennenbomen en uiteraard de fruitbomen ontbreken niet. Er is ook een gebouw wat zich uitermate goed leent om er een gastenverblijf van te maken. Een wijnkelder en enkele zeer bruikbare bijgebouwen ontbreken ook niet!
Aan de zijkant is er een fijn overdekt terras waar je heerlijk kunt genieten van het Hongaarse leven……..nog niet genoeg…..aan de achterzijde is ook nog ( nu nog een soort van overkapping ) de mogelijkheid voor een overdekt terras met een weids uitzicht over de velden.
Elektra en water zijn aanwezig.e afwatering loopt vrij weg en er moet dus nog een sceptic tank geplaatst worden. Als verwarming dienen houtkachels.
Je moet er nog wel werk en geld insteken maar dan heb je wel iets moois met veel vrijheid en centraal gelegen.

Prijs :  3.200.000 HUF K.K. ( ongeveer € 10.665,- ) Kosten Koper.

Szentgáloskér is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Szentgáloskér telt 614 inwoners. Wikipedia
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 7524
Prijs: 3,200,000 Ft.
Woonppervlakte: 100,00 m2
Perceeloppervlakte: 6 000,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Water
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties