Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Székelyszabar

in provincie

Voeg toe aan favorieten

3,400,000 Ft.
Wijnhuis

Wijnhuis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Groot wijnhuis met uitstraling!

Niet direct om in te wonen maar wel iets mooi om de weekenden in door te brengen. Dit grote wijnhuis ligt zoals de meeste van dit soort objecten in een mooie omgeving en is omringt door eigen wijnranken. Het dorp heeft alle noodzakelijke voorzieningen en de afstand tot Pécs is ongeveer 45 minuten.

Een ruime wijnkelder met alle voorzieningen is aanwezig om er een lekkere wijn te maken.

Elektra is aanwezig en het water moet komen van een eigen waterput. Er is geen badkamer en of toilet maar dat is wel te realiseren. Het wijnhuis staat op een perceel van 1502 m2.

Let op:

De procedure om als buitenlander een wijnhuis aan te kopen is gelukkig recent vereenvoudigd en de afwikkeling loopt nu bijna gelijk aan het kopen van een normale woning.

Ideaal als vakantie en of weekendhuis…..waar wel nog veel aan moet worden gedaan maar als alles klaar is dan heeft men wel iets speciaals op een mooie plek.

Prijs: 3.400.000 HUF K.K. ( ongeveer € 11.335,- ) Kosten Koper

Székelyszabar is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Székelyszabar telt 644 inwoners. Wikipedia ( 269)

 

 

Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 11682
Prijs: 3,400,000 Ft.
Woonppervlakte: 85,00 m2
Perceeloppervlakte: 1 502,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Opslag
Bijgebouwen
Kelder
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties