Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szalatnak

3,650,000 Ft.
Provincie: Baranya
Voeg toe aan favorieten
1966
Video presentatie
Video

Beschrijving

Ruime stadsboerderij met bouwplan!

Nabij de mooie stad Pécs ( 30 km ) ligt het kleine dorp Szalatnak. Mooi gelegen in een heuvelachtige omgeving en omgeven met veel groen en natuur. Er is een goede doorgaande weg naar de omringende dorpen en ook naar Komló en Pécs. In het dorp zelf zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel,kroeg en een postkantoor. Het dorp maakt een verzorgde indruk.

De ruime boerderij ligt midden in het centrum van het dorp en valt meteen op door de omvang. Het is een L-boerderij met een groot voorfront met een grote poort naar de binnenplaats. Het woonoppervlak is maar liefst 160 m2 en het geheel staat op een groot perceel van 6214 m2. Uiteraard ontbreken de bijgebouwen niet. Het perceel is ietwat oplopend en vanuit de achterliggende schuur loopt men tegen een wijnkelder aan ( ongeveer 15 meter diep en volledig gemetseld ) en dan ietwat omhoog naar een vlak ruim perceel met een mooi uitzicht!

Het gaat hier duidelijk om een project in ontwikkeling…..er is reeds een nieuw dak met afvoeren geplaatst en men is reeds  begonnen met het ophogen en isoleren van de vloeren. Er is een bouwtekening voorhanden en men krijgt een duidelijk beeld wat voor potentie er in de woning zit en hoe mooi het kan worden. Op dit moment zijn het alleen open ruimtes met geen bestemming.

In de bouwtekening is aangegeven dat er 3 slaapkamers komen, een badkamer met toilet,een woonkamer en keuken ,een ruime hal, een ruime opslagruimte met de opgang naar boven ( zolder ) en een garage. Ideaal voor permanente bewoning.

Het totaalplan is door een erkende aannemer begroot op ongeveer € 39.000.

Uiteraard kan dit bedrag naar gelang en naar de persoonlijke wensen omhoog maar ook omlaag!

Met de prijsstelling is al rekening gehouden dat de nieuw eigenaar de gehele verbouwing nog moet gaan realiseren.

Ruime majestueuze boerderij met enorm veel potentieel en dat op een leuke plek en in een leuk dorp en ook nog voor een zeer interessante prijs!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Er is op dit moment geen verwarming maar er ligt reeds gas voor in de straat en kan worden aangesloten. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Prijs : 3.650.000 HUF K.K. ( ongeveer € 12.000,-) Kosten koper.

 

 

Szalatnak is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Szalatnak telt 413 inwoners (2001). ( 748E)

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 22178
Prijs: 3,650,000 Ft.
Woonoppervlakte: 160 m2
Perceeloppervlakte: 6 214 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Zolder
Achtertuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Elektra
Water
Riolering
Water uit eigen bron
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Szalatnak

14,900,000 Ft.
Ruime in goede staat verkerende woning! Nabij de mooie stad Pécs ( 30 km ) ligt het kleine dorp Szalatnak. Mooi gel [meer]
Ruime in goede staat verkerende woning! Nabij de mooie stad Pécs ( 30 km ) ligt het kleine dorp Szalatnak. Mooi gel [meer]
32 120 m2 1,104 m2Meer Info

Vergelijk Advertenties