Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somogyszil

, , in provincie

Voeg toe aan favorieten

4,950,000 Ft.
Verkocht

Ruime deels gerenoveerde klassieke boerderij!
De boerderij staat in Somogyszil  in een mooie natuurlijke omgeving met veel velden en bossen. Het middelgroot dorp heeft alle voorzieningen die nodig zijn om niet het dorp uit te hoeven. Het thermaalbad Igal ligt op 4 km afstand en is binnen 10 minuten te bereiken. Ook hier is van alles te doen en te krijgen. Kaposvár is ook makkelijk te bereiken en ligt op 25 km en is per auto binnen 35 minuten te bereiken.
De boerderij, opgetrokken uit steen en leem, ligt rustig gelegen met een stoep en een brede groenstrook en is in de afgelopen jaren deels gerenoveerd. Het dak de muren en vloeren zijn nieuw. Het woonoppervlak is 100 m2 en er zijn 4 ruime kamers een keuken en een badkamer met toilet en alles in een nette en in een direct bewoonbare staat. Door de hoge plafonds heeft men een nog ruimer gevoel. Op het ruime perceel van 5213 m2 staan nog diverse bijgebouwen waaronder een garage. Aan de achterzijde is er een leuk overdekt terras ( ongeveer 15 m2 ) vanwaaruit men en mooi panoramisch uitzicht heeft.
Het enigste nadeel kan zijn dat de afstand tot de buren redelijk klein is…….maar dat kan aan de rechterzijde worden opgelost doordat het buurhuis erbij gekocht kan worden. Dit huis is in een slechte staat en staat al jaren leeg maar kan wel zeer interessant zijn! Als richtprijs voor dit buurhuis moet men denken aan € 3.500,- dus dat hoeft niet direct een belemmering te zijn.
Electra water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er nu typisch Hongaarse tegelkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Instap klaar en ook nog voor een goede prijs!

Prijs : 4.950.000 HUF K.K. ( ongeveer € 16.500,- ) Kosten koper.

Somogyszil is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Somogyszil telt 827 inwoners (2001).(7027)

 

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 17589
Prijs: 4,950,000 Ft.
Woonppervlakte: 100,00 m2
Perceeloppervlakte: 5 213,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties