Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somogyhárságy

6,300,000 Ft.
Provincie: Baranya
Voeg toe aan favorieten
2317
Verkocht o.v.b

Beschrijving

Interessant object!

Centraal gelegen tussen Szigetvár ( 25 minuten en 17 km ) en Pécs ( 60 minuten en 50 km ) ligt het leuke dorp Somogyhárságy . Hier zijn nog diverse basisvoorzieningen te vinden waaronder een buurtwinkel. De prachtige landelijk omgeving is een groot pluspunt! Rust,ruimte en natuur en de grote stad om de hoek. De busverbindingen zijn goed naar Szigetvár.

Het gaat hier eigenlijk om twee verschillende woningen,opgetrokken uit steen, die wel met elkaar verbonden zijn. Het geheel is nu in gebruik als winkel en werkplaats en beschikt ook over alle vergunningen. Men kan hier bedrijfsactiviteiten ontplooien (een groot deel van de inboedel is in de prijs inbegrepen ) of het geheel ombouwen tot een ruime woning met een separaat gastenverblijf of om met twee gezinnen in te wonen. De woningen zijn 85 en 87 m2 dus het totaal is 172 m2. Alle voorzieningen zijn aanwezig om er een leuke woning van te maken. Een combinatie van wonen en werken is ook heel goed mogelijk. Het geheel is in een goede staat ( volgens Hongaarse normen) maar kan een modernisatie gebruiken.De fundering is van beton en de muren van steen het het dak is van daktegels,

U ziet een object met vele mogelijkheden!

Het perceeloppervlak is met 3676 m2 lekker groot en zorgt voor veel vrijheid en ook de mogelijkheid om er een kleine camping te maken al helemaal gelet op de bestemming die object ook heeft.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een CV op hout gestookt. De typisch Hongaarse tegelkachel is ook aanwezig. internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Prijs : 8.300.000 HUF K.K. ( ongeveer € 27.665,-) Kosten Koper.

                                                                    Nieuwe prijs:

Prijs: 6.300.000 HUF K.K. ( ongeveer € 19.995,-) Kosten koper

 

Somogyhárságy is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Somogyhárságy telt 500 inwoners (2001).( 5083)

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 15788
Prijs: 6,300,000 Ft.
Woonoppervlakte: 172 m2
Perceeloppervlakte: 3,676 m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties