Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somogydöröcske

, , , , in provincie

Voeg toe aan favorieten

6,450,000 Ft.
Gerenoveerd

Nette gerenoveerde boerderij!

 

In het noorden van het comitaat Somogy ligt het kleine dorp Somogydöröcske. Er is nog een klein buurtwinkeltje maar voor de wekelijkse boodschappen kan men naar Igal gaan ( en het naar het bekende thermaalbad ) wat maar op een kleine 10 minuten ligt ( 15 km ) De afstand naar het Balatonmeer is ook nog goed te doen ( 35 km ) en is binnen een ruim half uur te bereiken. Het dorp zelf is klein maar wel redelijk welvarend. Er wonen ook inmiddels enkele Nederlanders,Belgen en Duitsers. De ligging is fijn centraal en de woning is zeer geschikt voor zowel permanente bewoning als voor de verhuur als vakantiewoning!

De klassieke boerderij is in de laatste jaren geheel gerenoveerd en is in een goede en direct bewoonbare staat. Het geheel is netjes maar basic. De muren zijn dik en gedeeltelijk van leem en de hoekprofielen zijn van steen. Het is een zeer stabiel gebouwde boerderij.  het woonoppervlak is 130 m2 en er is een woonkamer,keuken en 2 slaapkamers en een badkamer met toilet. Er is ook nog een extra separaat gastenverblijf met een open woon/eet/keuken/slaap gedeelte en een eigen douche!

Op het ruime perceel van ongeveer 3120 m2 staan nog diverse bijgebouwen waaronder een garage en er is ook nog een klein zwembad. ( 5 maar 5 meter en ongeveer 40 cm diep ) Het perceel is smal en zeer diep en men heeft aan de achterzijde een vrij uitzicht op het bos.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een moderne cv op gas. Internet en tv aansluiting zijn  mogelijk.

Mooie klassieke gerenoveerde boerderij in een welvarend dorp en voorzien van al het moderne comfort!

 

Prijs : 6.450.000 HUF K.K. ( ongeveer € 21.500,-) Kosten koper.

 

Somogydöröcske is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Somogydöröcske telt 196 inwoners (2001). ( 7213 )

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 23320
Prijs: 6,450,000 Ft.
Woonppervlakte: 130,00 m2
Perceeloppervlakte: 3 120,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Achtertuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Zwembad
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties