Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somogyacsa

, , , , , in provincie

Voeg toe aan favorieten

2,500,000 Ft.

Ruime statige boerderij met prachtig panoramisch uitzicht aan de achterzijde!

Op een 25 km van het Balatonmeer ligt het kleine maar van oorsprong welvarend dorp Somogyacsa. In het dorp zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig zoals een supermarkt en enkele buurtwinkels. Het grote dorp ( met een het bekende thermaalbad ) Igal ligt om 10 minuten rijden en hier zijn meer winkels te vinden en ook een postkantoor en een bank. De omgeving en de ligging van het dorp is gewoon mooi te noemen…..heuvelachtig met veel natuur.

De boerderij,opgetrokken uit grotendeels steen en een klein gedeelte leem, ligt op een heuvel waardoor men aan de achterzijde vanuit de tuin over het dal kunt kijken….werkelijk mooi! ( men moet alleen het oerwoud aan struiken snoeien om het te kunnen zien…) Men spreekt hier wel van een boerderij met nogal/veel werk…..maar alle voorzieningen zijn wel reeds voorhanden.

Het woonoppervlak is ongeveer 90 m2 exclusief de aangebouwde zomerkeuken. Deze is in een zeer slechte staat en moet aangepakt worden en/of afgebroken worden en herbouwd. Er zijn 3 grote kamers een leefkeuken en een badkamer met toilet.

Op het perceel van ongeveer 3000 m2 staan ook nog enkele bijgebouwen waaronder een stal maar het geheel is in een slechte staat. Een wijnkelder ontbreekt ook niet. Het perceel is niet zo breed maar loopt heel diep door.

Electra en water zijn aanwezig en er ligt gas in de straat en kan worden aangesloten. De afwatering loopt via een sceptic tank en als verwarming zijn er houtkachels en een typisch Hongaarse tegelkachel.

In het dorp en in de straat wonen reeds enkele Nederlanders en de busverbindingen zijn best goed te noemen.

Het was van oorsprong een heel mooi en statige boerderij met veel authentieke details en verdient het om weer in de oude glorie te worden hersteld.

 

Prijs : 2.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 8.335,-) Kosten Koper.

 

Somogyacsa is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Somogyacsa telt 229 inwoners (2001).(707)

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 12913
Prijs: 2,500,000 Ft.
Woonppervlakte: 90,00 m2
Perceeloppervlakte: 3 000,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Zolder
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties