Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Sárok

2 Ft.
Provincie: Baranya
Voeg toe aan favorieten
3302
Verkocht

Beschrijving

Interessant object op een groot perceel!
Op een steenworp afstand van de grens met Kroatië ligt het kleine dorp Sárok. In het dorp zelf zijn minimale basisvoorzieningen voorhanden maar de leuke grote plaats Mohács is binnen 30 minuten te bereiken ( 35 km ) en hier kan men naast lekker winkelen ook een bootvaart maken over de Donau…vanuit Mohács ben je ook binnen 30 minuten in de prachtige stad Pécs. De omgeving is vlak. Het is een net dorp met gastvrije en vriendelijke inwoners.
De boerderij heeft een woonoppervlak van 100 m2 en er is een woonkamer en 2 slaapkamers en een ruime keuken van 20 m2. Men is begonnen met het renoveren en in 2013 is er een nieuwe badkamer met toilet ingekomen en zijn een gedeelte van de leidingen vervangen. Er moet nog wel wat aan gebeuren maar de basis en het begin is er. De muren zijn van leem en steen. Het dak van dak tegels ( het voorste gedeelte ) Het achterste gedeelte de schuur zijn golfplaten( asbest) en het dak van de vrijstaande schuur is van dak tegels.
Op het perceel van maar liefst 12.300 m2( binnengebied!!!) staan ook nog diverse bruikbare bijgebouwen waaronder een garage en een grote schuur. De boerderij ligt in het centrum van het dorp.
De binnenzijde is in een redelijke en bewoonbare staat maar de buitenzijde en de rugzijde van de boerderij benodigd directe aandacht en zijn in matige/slechte staat. De vrijstaande schuur is ook in een slechte staat!
Een object voor iemand met kennis van zaken en met nog een extra zak geld om alles in orde te brengen…..maar als het klaar is dan is het wel een mooi object al helemaal gelet op de ligging. Het perceel is heel breed en heel diep en je hebt de buurtsuper,het cultuurhuis ,de bushalte en de telefooncel binnen een straal van 25 meter!
Elektra,gas en water zijn aanwezig en er is ook een eigen waterput. De afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming dienen gasconvectoren en houtkachels. Internet/tv en telefoon zijn mogelijk.
Ideaal voor iemand die veel ruimte en vrijheid wil maar toch een stad binnen handbereik wil hebben.

Sárok is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Sárok telt 168 inwoners. Wikipedia( 806)
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 15079
Prijs: 2 Ft.
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 12 300 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Perceel meer dan 10.000 m2
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties