Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pusztakovácsi

, , in provincie

Voeg toe aan favorieten

4,500,000 Ft.

In goede staat verkerende woning!

In het noorden van Somogy,dicht nabij het Balaton,ligt deze woning. In het dorp zijn alle basisvoorzieningen zoals een dokter,supermarkt,café en enkele kleine winkels aanwezig. De verbindingen naar het Balatonmeer zijn goed via de provinciale weg. De grote plaats Marcali is met een kleine 30 minuten te bereiken en hier zijn alle stadse voorzieningen aanwezig.

Het is een typisch Hongaarse woning welke volledig opgetrokken is uit steen met enkele praktische bijgebouwen. De woonoppervlakte is met ongeveer 105 m2 lekker groot en er zijn 3 kamers een keuken en een badkamer met toilet en alles is ook nog eens in een redelijk/goede staat ( voor Hongaarse normen)….waarbij gezegd moet worden dat een modernisatie nooit kwaad kan om alles weer bij de tijd te krijgen.

Op het praktische en goed verzorgde perceel van 1200 m2 staan ook nog enkele bijgebouwen en men heeft aan de voorzijde van de woning geen buren en een vrij uitzicht!

Door de gunstige ligging ten opzichte van het Balatonmeer ( 25 km en ongeveer 35 minuten rijden ) heeft het ook verhuurmogelijkheden.

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank.Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Als verwarming is er nu een houtkachel

Leuke woning om mee te beginnen met de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren!

 

Prijs : 4.500.000 HUF  K.K. ( ongeveer € 15.000,-) Kosten Koper.

 

Pusztakovácsi is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Pusztakovácsi telt 909 inwoners. Wikipedia ( 7207 )

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 21786
Prijs: 4,500,000 Ft.
Woonppervlakte: 105,00 m2
Perceeloppervlakte: 1 200,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties