Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Polány

12,300,000 Ft.
Provincie: Somogy
Voeg toe aan favorieten
2344
Speciaal

Beschrijving

Vissers opgelet !
Ideaal voor mensen die van vissen houden en ook zeer geschikt om een visvakantie te houden omdat er in de buurt ( 300 meter ) een gezellige B&B is!!
In een mooie heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorpje Polány
Het dorpje zelf is klein en wordt omringt door even kleine dorpjes….maar de basisvoorzieningen zijn aanwezig zoals een klein supermarktje en een café. Er is ook een goed functionerend openbaar vervoer.

Door de centrale ligging is via de provinciale weg het Balatonmeer binnen 45 minuten ( 35 km )per auto te bereiken. Het dorp is een mengelmoes van zeer mooie woningen en minder mooie tot afbraakwoningen. Het dorp kenmerkt zich door de vele Nederlanders en Belgen die er een vakantiewoning hebben of er zelfs permanent wonen. Het dorp en de omgeving hebben diverse interessante bezienswaardigheden waaronder het kasteel van Polany waar veel feesten en partijen worden verzorgd.

Bij binnenkomst in het dorp ligt een groot vismeer waar enkele mooie en in goede staat verkerende visserhuisjes staan waaronder dit pracht exemplaar!

Het vissershuisje heft een woonoppervlak van 45 m2 en is in een zeer goede staat. Er is een open woon/slaapruimte, een keuken en een badkamer met toilet. Het magnifieke aan dit vissershuisje is toch het mooie en ruime terras wat gedeeltelijk in de vijver staat en een prachtig uitzicht heeft. Er is ook gezorgd voor al het moderne comfort zoals water en stroom……en zelf een airco is aanwezig! Dit vissershuisje wordt verkocht inclusief inboedel.

 

Polany is een dorp met veel Nederlanders en Belgen en is erg in trek…..dus er is veel potentieel.
Verre van goedkoop maar wel uniek qua ligging en dat zal de echte kenner weten te waarderen!

Prijs : 12.300.000 HUF K.K. ( ongeveer € 39.995,- ) Kosten Kosten

Polány is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Polány telt 241 inwoners. Wikipedia ( 359)
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 20050
Prijs: 12,300,000 Ft.
Woonoppervlakte: 45 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Elektra
Water
Water uit eigen bron
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Exclusief

Polány

13,500,000 Ft.
Mooie gerenoveerde ruime boerderij! In een mooie heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorpje Polány Het dorpje ze [meer]
Mooie gerenoveerde ruime boerderij! In een mooie heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorpje Polány Het dorpje ze [meer]
31 115 m2 2,500 m2Meer Info

Vergelijk Advertenties