Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Patalom

3,075,000 Ft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Typisch Hongaarse boerderij.
In een werkelijk prachtige natuurlijk omgeving ligt deze klassieke Hongaarse boerderij, uit de jaren 50, welke in redelijk tot goede staat is maar wel enige modernisatie kan gebruiken. Voor iemand die echt wil leven zoals een Hongaar zal niet veel hoeven te doen want alle moderne voorzieningen zijn aanwezig en met een nieuw behang of een likje verf kom je al een heel eind. Het dorp Patalom ligt centraal tussen Kaposvár ( 22 km ) en Igal ( 11 km ) waar een bekend thermaalbad is. Het Balaton is met een ruim uurtje rijden ook nog goed te doen en een dagje Balaton te ligt in het verschiet. In het dorp zelf zijn een supermarkt en uiteraard een café aanwezig.
Tevens is er een dokter en een postkantoor(tje) Het dorp zelf is zeer actief en organiseert ook jaarlijks het Rice feest.
De boerderij is opgetrokken uit steen en heeft een woonoppervlakte van 70 m2 welke verdeeld zijn over 3 kamers een hal en een badkamer met toilet….elektra en water zijn aanwezig en als verwarming is er centrale verwarming door middel van gas en ook is er een typische Hongaarse tegelkachel welke op hout gestookt wordt. De afwatering loopt via een sceptic tank maar het riool ligt voor aan de straat en kan makkelijk aangesloten worden……zoals u ziet alles is aanwezig. Klein maar fijn!
Een zomerkeuken en een met glas afgesloten galerij ontbreekt ook niet.
Er zijn vele bijgebouwen aanwezig zoals een kleine werkplaats,garage en de dierenverblijven. Al dit staat op een perceel van maar liefs 3277 m2.   Veel vrijheid en rust.
U krijgt veel voor uw geld dat is zeker…….

Prijs:  3.075.000 HUF K.K. ( ongeveer € 10.250,- ) Kosten Koper.

Patalom is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Patalom telt 389 inwoners. Wikipedia
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Open In Google Maps
Woning ID: 7585
Prijs: 3,075,000 Ft.
Woonppervlakte: 70 m2
Perceeloppervlakte: 3,277 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties