Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Palotabozsok

, in provincie

Voeg toe aan favorieten

3,300,000 Ft.

Leuke woning met wijnkelder!
Centraal gelegen aan de provinciale weg naar o.a Pécs ligt het middelgrote dorp Palotabozsok. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig voor het dagelijkse leven. Supermarkt,buurtwinkel,dokter en postkantoor. Het is een net en verzorgd dorp. De straat waar deze woning ligt is ruim opgezet en kenmerkt zich door de vele zeer ruime Schwabische boerderijen…..
De leuke plaats Mohács is met een 20 minuten te bereiken ( 30 km ) en vanuit hier kan men leuke activiteiten plannen zoals een bootvaart over de Donau of met de veerboot oversteken naar het andere comitaat Bacs-Kiskun….en Pécs is met een goed half uurtje te bereiken ( 55 km )  De afstanden zijn best groot maar door de ligging aan de provinciale weg in tijd maar kort.
De vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van 104 m2 en is opgetrokken uit steen. Er is een woonkamer,keuken,badkamer met toilet en 2,5 slaapkamers.De staat van de woning is goed ( volgens Hongaarse normen) maar kan wel een modernisatie gebruiken maar de woning is wel meteen bewoonbaar.
Het geheel staat op een praktisch perceel van 729 m2 en er zijn  diverse fruitbomen. Leuk is ook dat er een wijnkelder met persruimte aanwezig is.
Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet/tv en telefoonaansluiting is mogelijk.
Gewoon een leuke en in goede staat verkerende woning voor een top prijs!

 Prijs : 3.300.000 HUF K.K. ( ongeveer € 11.000,-) Kosten Koper.

Palotabozsok is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Palotabozsok telt 1071 inwoners. Wikipedia(860)
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 21070
Prijs: 3,300,000 Ft.
Woonppervlakte: 104,00 m2
Perceeloppervlakte: 729,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Opslag
Bijgebouwen
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties