Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Palotabozsok

8,990,000 Ft.
Provincie: Baranya
Voeg toe aan favorieten
1413
Speciaal

Beschrijving

Zeer ruime,deels gerenoveerde, Schwabische boerderij!
Centraal gelegen aan de provinciale weg naar o.a Pécs ligt het middelgrote dorp Palotabozsok. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig voor het dagelijkse leven. Supermarkt,buurtwinkel,dokter en postkantoor. Het is een net en verzorgd dorp. De straat waar deze woning ligt is ruim opgezet en kenmerkt zich door de vele zeer ruime Schwabische boerderijen…..
De leuke plaats Mohács is met een 20 minuten te bereiken ( 30 km ) en vanuit hier kan men leuke activiteiten plannen zoals een bootvaart over de Donau of met de veerboot oversteken naar het andere comitaat Bacs-Kiskun….en Pécs is met een goed half uurtje te bereiken ( 55 km )  De afstanden zijn best groot maar door de ligging aan de provinciale weg in tijd maar kort.
Het gaat hier echt om een indrukwekkende boerderij met enorm veel ruimte! De boerderij is in een goede staat ( voor Hongaarse begrippen ) en het voorste gedeelte is gerenoveerd en oa voorzien van kunststof ramen en deuren met dubbele beglazing. Het achterste gedeelte is niet gerenoveerd maar ook in goede staat en kan bij de boerderij getrokken worden want er is reeds een directe doorgang van de voorbouw naar de achterbouw. Het woonoppervlak van de voorbouw is maar liefst 170 m2 en er zijn 6 kamers een keuken en een badkamer met toilet. De voorkamer ( voorheen 2 kamers ) is reeds doorgebroken en er is een mooie ruime kamer ontstaan. Het achterste gedeelte met een L-vorm is ook nog eens 150 m2 en bestaat uit 3 ruime stallen/schuren! De boerderij heeft een betonnen fundering en is grotendeels opgetrokken uit steen. Het dak bestaat uit dakpannen.
Op het perceel van 4840 m2 staan ook nog diverse bijgebouwen waaronder een extra schuur op ( bijna)  het einde van het perceel. De schuren zijn voorzien van water/elektra en gas……
Door de goede staat van de boerderij is het werk veelal cosmetisch.
Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren en houtkachels. Internet/tv en telefoonaansluiting is mogelijk.
Echt een zeer ruime majestueuze Schwabische boerderij met veel mogelijkheden die men niet zo vaak tegenkomt!

Prijs : 9.990.000 HUF K.K. ( ongeveer € 29.965,-) Kosten Koper.

Palotabozsok is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Palotabozsok telt 1071 inwoners. Wikipedia(854)
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 19846
Prijs: 8,990,000 Ft.
Woonoppervlakte: 170 m2
Perceeloppervlakte: 4 840 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Wijn kelder
Open haard
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Perceel 4000 m2 -9000 m2
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties