Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagypall

12,750,000 Ft.
Provincie: Baranya
Voeg toe aan favorieten
804
Verkocht

Beschrijving

Geheel gerenoveerde woning met gastenverblijf!

Centraal gelegen tussen Pécs en Mohács ligt het kleine dorp Nagypall. In het dorp zijn nog enkele basisvoorzieningen voorhanden zoals en buurtwinkel en een kroeg.Er is zelfs een klein dorpsmuseum. Het is een typisch Schwabisch dorp dus er wordt nog redelijk goed Duits gesproken. De omgeving is heuvelachtig/glooiend en met veel bossen en weilanden omgeven.

Deze volledig gerenoveerde en uitgebouwde woning ligt aan de voet van het Mecsekgebergte en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 170 m2 inclusief de bijgebouwen. Het object is het afgelopen decennium volledig verbouwd en vernieuwd, alles is in goede staat en het object is aangesloten op alle beschikbare nutsvoorzieningen, cv op hout en gas.

Het pand bestaat uit 2 afzonderlijk bereikbare woongedeelten, die rond een gesloten binnenplaats zijn gebouwd. Het grootste deel heeft een terras en op de b.g. een keuken (19 m2), 2 slaapkamers (18 en 15 m2), een badkamer en boven een overloop en uitgebouwde zolderkamer (54 m2), ook met een badkamer.

Het tweede gedeelte heeft een woon-/slaapkamer (25 m2), keuken (11 m2) en een badkamer en ook hier is de mogelijkheid om het dak verder uit te bouwen met extra kamers.

Het perceel van 546 m2 is weliswaar niet heel groot, maar gelegen tegen een heuvel en geheel omheind, waardoor er veel privacy is. Behalve de woongedeelten bevinden zich in de tuin nog 3 (wijn)kelders en 3 bijgebouwen. Het huis is rustig gelegen in dit schilderachtige en geliefde dorp, dat aan alle zijden omgeven is door uitgestrekte bossen, wijnheuvels en glooiende akkers. Dit relatief onderhoudsarme object, dat geschikt is zowel voor permanente bewoning, als ook als dubbel vakantiehuis, is eventueel ook geheel gemeubileerd te koop en daarmee direct klaar om van te genieten!

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op hout/gas. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Ideaal om permanent te wonen maar ook geschikt om wonen en werken te combineren via de verhuur van het gastenverblijf!

 

Prijs : 12.750.000 HUF K.K. ( ongeveer € 39.500,-) Kosten Koper.

 

Nagypall is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Nagypall telt 444 inwoners (2001). 9022

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 26643
Prijs: 12,750,000 Ft.
Woonoppervlakte: 170 m2
Perceeloppervlakte: 546 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Zolder
Gas verwarming
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties