Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagynyárád

, in provincie

Voeg toe aan favorieten

5,200,000 Ft.

Ruime boerderij !
Midden in het wijngebied en nabij Villany en Bóly ligt het middelgrote dorp Nagynyárád waar alle voorzieningen aanwezig zijn zoals: supermarkt,buurtwinkel,Postkantoor en een bank. De omgeving is werkelijk mooi en heuvelachtig. Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.
De boerderij,opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlak van 120 m2 en er zijn 5 kamers en een keuken en een badkamer met toilet. Het geheel is in een redelijk/goede staat maar kan uiteraard een modernisatie gebruiken. Al het moderne comfort is reeds voorhanden. Het 2e gefeelte van de boerderij is in een slechte staat en moet eigenlijk afgebroken worden  omdat ook het dak en de balken zijn ingezakt. Het voorste gedeelte is nog in een redelijk staat en is zonder meer te behouden! ( het was in het verleden een 2 generatiehuis )
De boerderij heeft een extra grote schuur zin de breedte van het perceel zodat men een voortuin en een achtertuin heeft. Veel mogelijkheden om kleinvee te houden. Op het perceel van 3679 m2 staan ook nog diverse bijgebouwen waaronder een wijnkelder en er is ook een eigen waterput. Er zijn nog diverse authentieke details zoals de tegelvloer en de houten paneeldeuren en kozijnen.Het mooie smeedijzeren hekwerk geeft extra grandeur. Er is nogal wat werk te doen maar de boerderij is wel meteen bewoonbaar.
De leegstand doet uiteraard geen goed en men moet rekening houden met nogal wat werk en extra investeringen want een renovatie is wel aan de orde maar als de werkzaamheden klaar zijn heeft men wel wat speciaals en dat in een mooi dorp en een nog mooiere omgeving!
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas ( gasconvectoren). Internet en tv zijn mogelijk.
Het is een typisch Hongaarse hoeve voor een leuke prijs en in een mooi wijngebied gelegen!

Prijs : 5.200.000 HUF K.K. ( ongeveer € 17.335,-) Kosten Koper.

Nagynyárád is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Nagynyárád telt 865 inwoners. Wikipedia ( 816)
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 15234
Prijs: 5,200,000 Ft.
Woonppervlakte: 120,00 m2
Perceeloppervlakte: 3 679,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties