Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagykorpád

in provincie

Voeg toe aan favorieten

1,600,000 Ft.

Een echt koopje!

In het zuiden van het comitaat Somogy ligt het dorp Nagykorpád. Het dorp zelf heeft nog diverse basisvoorzieningen zoals een buurtwinkel,supermarkt en een postkantoor en uiteraard een kroeg. De omgeving is met veel groen omgeven en ideaal om tot rust te komen. Wilt u wat meer shoppen dan is Nagyatád ( 12.000 inwoners ) binnen 15 minuten te bereiken. De grote stad Kaposvár is met een klein uur te bereiken. Wilt u naar het Balatonmeer ? Geen probleem…..binnen 1.5 uur is men er.

Deze woning,opgetrokken uit steen, is werkelijk een renovatieobject maar de structuur is nog wel in orde. Het dak en de muren zijn redelijk. De lange leegstand doet de woning uiteraard geen goed maar met wat fantasie en noeste arbeid is er wel wat leuks van te maken. Het voordeel is wel dat de voorzieningen voor het moderne comfort reeds voorhanden zijn. Het woonoppervlak is 70 m2 en er zijn 2 kamer een keuken en een badkamer met toilet. Op het perceel van 1900 m2 staan nog enkele bijgebouwen en de omgeving is vlak. Enkele buitenlanders hebben reeds een vakantiewoning in het dorp.

Electra en water is aanwezig. Afwatering via een soort van sceptic tank. Verwarming is er geen maar er kunnen houtkachels geplaatst worden. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een echt koopje maar wel met veel werk maar wel in een mooie omgeving!

Prijs : 1.600.000 HUF K.K. ( ongeveer € 5.350,-) Kosten Koper.

Nagykorpád is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Nagykorpád telt 647 inwoners (2001).( 7022)

 

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 17906
Prijs: 1,600,000 Ft.
Woonppervlakte: 70,00 m2
Perceeloppervlakte: 1 900,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Elektra
Water
Water uit eigen bron
Soort van sceptic tank
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties