Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács -Szölöhegye

, in provincie

Voeg toe aan favorieten

5,250,000 Ft.
Wijnhuis

Wijnhuis gelegen in een wijngebied met een prachtig uitzicht!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun. In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer…

Deze,in goede staat verkerend, wijnhuis ligt in het prachtige wijngebied en heeft een mooi uitzicht. Er zijn 2 verdiepingen. Het woonoppervlak is 56 m2 verdeeld over 2 verdiepingen en er zijn 2 kamers een keuken en een badkamer met toilet. De woning is meteen bewoonbaar en geschikt voor permanente bewoning maar ook voor de verhuur. Een kleine modernisatie ( een likje verf ) kan geen kwaad maar is niet direct noodzakelijk.  Uiteraard is er ook een wijnkelder aanwezig. vanuit het balkon heeft men een mooi uitzicht en op het terras is het ook heerlijk vertoeven. Het perceel van 1225 m2 geeft voldoende ruimte en privacy!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Deze woning koop je alleen al voor het mooie uitzicht en de speciale ligging!

 

Prijs : 5.250.000 HUF K.K. ( ongeveer € 17.500,-) Kosten Koper.

 

Mohács (uitspraak mohaatsj, [ˈmohaːʧ]?) is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (841)

 

Stad:
Omgeving: ,
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 17330
Prijs: 5,250,000 Ft.
Woonppervlakte: 56,00 m2
Perceeloppervlakte: 1 225,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Zolder
Wijn kelder
Uitzicht op het meer
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Houtkachel
Kelder
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties