Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács

, in provincie

Voeg toe aan favorieten

4,300,000 Ft.
Gereserveerd

 

Leuke woning met een fantastisch uitzicht over de Donau!

Direct gelegen aan de mooie Donau in in de gezellige stad Mohács ligt deze in nette staat verkerende woning opgetrokken uit steen en hout. In Mohács kan men alles vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,banken,eetgelegenheden,terrasjes,boottochten,markten winkels en buurtwinkels…teveel om op te noemen. De prachtige stad Pécs is binnen 35 minuten te bereiken.

Deze woning heeft een woonoppervlak van 75 m2 en er zijn 4 kamers en een badkamer en 2 toiletten. Het geheel is in een nette en direct bewoonbare staat. Het prachtige uitzicht over en op de Donau is werkelijk uitzonderlijk! Op het perceel staat ook nog een klein houten bijgebouw met terras. Er is ook de mogelijkheid om een aanlegsteiger te realiseren zodat men vanuit de woning zo de Donau op kan varen. Er is wel enig achterstallig onderhoud maar wat is het uitzicht prachtig!

Belangrijk: De grond is eigendom van Duna-Dráva Nemzeti Park en is niet te koop maar men huurt het van het park voor een heel lange periode. Er is nu een periode van 99 jaar vastgesteld! ( 500-600 m2)U koopt dus alleen de woning en bijgebouwen!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er houtkachels.Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Dit soort objecten en ook nog in deze prijsklasse en op deze locatie zijn zeldzaam.

Niet iets voor iedereen maar wel zeer interessant! Ideaal als vakantiewoning!

 

Prijs : 4.300.000 HUF K.K. ( ongeveer € 14.335,-) Kosten Koper.

 

Mohács  is een stadje in Hongarije. Mohács ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. Mohács heeft ongeveer 20.000 inwoners. ( 832)

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 16213
Prijs: 4,300,000 Ft.
Woonppervlakte: 75,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Uitzicht op het meer
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties