Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mikófalva

7,900,000 Ft.

Beschrijving

Mooie ruim l-vormig herenhuis met gastenverblijf maar met werk…
Nabij de prachtige stad Eger ligt het middelgrote dorp Mikófalva waar alle noodzakelijke voorzieningen voorhanden zijn. In een straal van 9 km liggen de grotere plaatsen Bálapátfalva en Szilvásvárad waar leuke restaurants zijn en ook meer winkel.  Op een afstand van maar 20 km ligt de prachtig mooie en historische stad Eger. Door deze centrale ligging leent deze woning zich ook goed om als vakantiewoning te verhuren. De omgeving is prachtig met veel natuur en heuvels. Het centrum van het dorp is vanaf de woning maar ongeveer 300 m.
De woning ziet er best nog goed uit maar er is nog wel werk aan om de woning weer in deze tijd te krijgen. Een voordeel is wel dat alle voorzieningen welke behoren tot het moderne comfort voorhanden zijn. Het woonoppervlak is 110 m2 en er zijn 3 kamers een keuken en een badkamer met toilet. De vloeren zijn voorzien van tegels en de fundering is van beton en de muren van steen. Al met al is de woning in een redelijk staat en met wat aanpassingsvermogen ook meteen bewoonbaar.
Naast de hoofdwoning is er op het perceel van 2016 m2 ook nog een ruime schuur/woning van 55 m2 welke in een mindere staat is en echt gerenoveerd moet worden als je er wat mee wilt doen zoals het maken van een separaat gastenverblijf.
Water,gas en elektra is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is een Centrale Verwarming op gas.

Prijs : 7.900.000 HUF v.o.n ( ongeveer € 26.335,-) v.o.n

Mikófalva is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Heves. Mikófalva telt 818 inwoners. Wikipedia
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 11281
Prijs: 7,900,000 Ft.
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 2 016 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Riolering
Water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties