Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Lengyeltóti-Pusztaszentgyörgy

Mooie vrijstaande boerderij.
Nabij het Balatonmeer ligt het grote dorp Lengyeltóti waar alle voorzieningen voorhanden zijn zoals supermarkt,postkantoor,bank en diverse kleine winkeltjes. De omgeving is vlak en met een weids uitzicht over de velden. De afstand naar het Balaton is 12 km en je bent binnen 20 minuten in de badplaats Fonyód.
De boerderij waar het om gaat ligt een een dorpje wat hoort bij Lengyeltóti namelijk Lengyeltóti-Pusztaszentgyörgy. Hier kun je genieten van de vrijheid en de mooie natuurlijke omgeving maar het centrum van Lengyeltóti is dicht in de buurt……dus al het goede van twee werelden.
Het woonoppervlak van de boerderij is 75 m2 en er zijn 3 kamers een keuken en een badkamer met toilet en alles is in een redelijk goede staat en direct bewoonbaar. De fundering is van beton en de muren  van steen . Naast een mooi overdekt terras zijner nog diverse schuren/stallen en bijgebouwen en uiteraard een wijnkelder. Uiteraard kan een modernisatie geen kwaad.Het perceel is met 8967 m2 gewoon groot te noemen en geschikt voor landbouw en het houden van paarden en een zelfvoorzienend leven te voeren.
Op dit moment woont er een typisch Hongaarse boer die op kleine schaal zelfvoorzienend leeft en op natuurvriendelijke wijze diverse dieren houd. ( inclusief het echte Hongaarse wol -varken )
Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is een Centrale Verwarming gestookt op hout. Een mooie Hongaarse tegelkachel is ook aanwezig.

Prijs : 7.400.000 HUF K.K. ( ongeveer € 24.665,- ) Kosten Koper.

Lengyeltóti is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Lengyeltóti telt 3451 inwoners. Wikipedia ( 335 )
Woning ID: 11252
Prijs: 7,400,000 Ft.
Woonppervlakte: 75,00 m2
Perceeloppervlakte: 8 967,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Hongaarse zomerkeuken
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties