Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Lábod

3,400,000 Ft.

Degelijke stenen kwadraatwoning nabij een thermaalbad.
In het grote dorp Lábod is alles wat men nodig heeft voor het dagelijkse leven zoals supermarktjes,buurtwinkels,eetgelegenheden,postkantoor en een bank. Je hoeft het dorp niet uit. De omgeving is bosrijk met veel natuur omgeven en het is een bekend jachtgebied.
Door de centrale ligging ten opzichte van Nágyatad ( 5 km ) waar je wat meer kunt winkelen en daarna heerlijk ontspannen in het bekende thermaalbad kan het ook interessant zijn voor de verhuur. In Barcs is er een mooi en uitgebreid zwembad voor jong en oud.
De woning,uit 1975, is een typische kwadraatwoning en volledig uit steen opgetrokken. Het kenmerk van dit type woningen is dat de indeling meer is zoals wij dat in West Europa kennen. Het woonoppervlak is ongeveer 62 m2 en er zijn 3 kamers,badkamer en toilet en een kelder. Er zijn ook nog enkele bijgebouwen. Het geheel staat op een perceel van 2119 m2
Het dak en de muren zijn nog in redelijk/goede staat maar het geheel kan een modernisatie gebruiken. Alle basisvoorzieningen betreffende het moderne comfort zijn reeds voorhanden en daarom zal de modernisatie veelal cosmetisch zijn.
Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank en als verwarming dienen houtkachels. Riool en gasaansluiting liggen voor aan de straat en kunnen worden aangesloten.
Gewoon een degelijke woning met werk.

Prijs : 3.400.000 HUF K.K. ( ongeveer € 11.335,-) Kosten Koper.

Lábod is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Lábod telt 2247 inwoners. Wikipedia ( 271 )
Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 10831
Prijs: 3,400,000 Ft.
Woonppervlakte: 62,00 m2
Perceeloppervlakte: 2 119,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties