Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kölked-Erdöfü

10,750,000 Ft.
Provincie: Baranya
Voeg toe aan favorieten
1093

Beschrijving

Klassiek Hongaarse boerderij!

Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving het middelgrote dorp Kölked. In het dorp zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt,buurtwinkel, en een postkantoor. Het dorp ligt aan de ene kant aan de Donau en aan de andere kant aan de provinciale weg naar Mohács ( 5 minuten ) en Pécs ( ongeveer 35 minuten ) De omgeving is werkelijk heel mooi en zeer geschikt voor de echte natuurliefhebber. Vis,wandel,fiets en jaagmogelijkheden zijn in ruime mate voorhanden! Het dorp ligt in het Duna-Drava-Nemzeti-park.

De klassieke boerderij is geheel gerenoveerd ( volgens Hongaarse normen) en in een goede en direct bewoonbare staat. Het woonoppervlak is ongeveer 108 m2 en kan worden uitgebreid met nog een 108 m2….dus een potentieel van 216 m2! Er is een ruime woon,eetkamer met keuken, 2 slaapkamers,1 kleine kamer en een badkamer met toilet. De boerderij is geschikt voor zowel permanente bewoning als vakantiewoning. Het achterste gedeelte is gedeeltelijk opgeknapt maar moet nog verder worden afgemaakt. Er is zelfs een mooie klassieke Hongaarse “buik”kachel. Alle voorzieningen zijn aanwezig om er een geheel op zich zelfs staand appartement/vakantiewoning van te maken. Op het perceel van 766 m2 staan nog enkele bijgebouwen en diverse fruitbomen. Het betreft hier wel buitengebied met een langere aankoopprocedure. Het direct aangrenzende perceel is van de gemeente en mag gebruikt worden zodat men een heerlijk breed perceel heeft.

Inmiddels staat de boerderij leeg maar is nog steeds in een goede en bewoonbare staat.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming dient een CV via een prachtige Hongaarse houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Mooie gedeeltelijk gerenoveerde klassieke boerderij gelegen in een natuurpark!

 

Prijs : 10.750.000 HUF K.K. ( ongeveer € 35.850,-) Kosten Koper.

 

Kölked is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Kölked telt 1153 inwoners (2001).( 884)

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 22790
Prijs: 10,750,000 Ft.
Woonoppervlakte: 108 m2
Perceeloppervlakte: 766 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties