Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kisbárapáti

5,400,000 Ft.

Mooie gerenoveerde woning!
De woning is gelegen in het populaire dorp Kisbárapáti waar een zeer actieve Nederlandse gemeenschap is die er zowel permanent als gedurende de vakantieperiode wonen. Tevens is er ook een camping gerund door Nederlanders. Het leuke is wel dat de Hongaarse sfeer in het dorp is gebleven. De Nederlandse gemeenschap wil graag helpen met het,tijdens de afwezigheid, in orde houden van de tuin en het beheren van de post. Wel zo gemakkelijk!
Er wonen ook diverse Engelse,Duisters en Zwitsers in het dorp.
In het dorp is een supermarkt,bar en nog wat kleine winkeltjes maar wil je naar een grote stad dan is Kaposvár maar 25 km verder en binnen 30 minuten te bereiken. Het thermaalbad in Igal is ook valk in de buurt en je bent er binnen 20 minuten met de auto ( 15 km )
Het mooie aan deze woning is dat er al veel gerenoveerd is en dat alles in een goede staat verkeerd. Zelfs de buitenzijde ziet er goed uit en zit goed in het stucwerk. Er is een woonoppervlakte van 70 m2 welke verdeeld zijn over 4 kamers en een badkamer met toilet. Het perceel is met 2160 m2 groot genoeg en de ligging is werkelijk heel mooi….je hebt een prachtig panoramisch uitzicht over de velden en de natuur. Dit alles kun je bewonderen, zittend met een glaasje wijn, op het mooie overdekte terras!
Uiteraard zijn er ook nog enkele bruikbare bijgebouwen.
Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Gas ligt voor aan de straat en kan gemakkelijk worden aangesloten. Als verwarming is er Centrale Verwarming gestookt op hout.
De woning is niet direct een koopje maar is iedere €/Huf waard. De woning is sleutel klaar en je hoeft er niets tot heel weinig aan te doen.

Prijs : 5.400.000 HUF K.K ( ongeveer € 17.995,- ) Kosten Koper.

Kisbárapáti is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Kisbárapáti telt 536 inwoners. Wikipedia
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Open In Google Maps
Woning ID: 7944
Prijs: 5,400,000 Ft.
Woonppervlakte: 70 m2
Perceeloppervlakte: 2,160 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties