Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kisbárapáti

, , , in provincie

Voeg toe aan favorieten

4,900,000 Ft.
Exclusief

Boerderij met wijnberg!
Het gaat hier om een toch wel bijzonder object want het betreft een klassieke boerderij met een bijbehorende wijnberg. De boerderij is opgetrokken uit leem wat betekend dat het in de winter warm blijft en in de zomer lekker koel. U zult aan de foto’s zien dat hier een klassiek Hongaars gezin woont met alles wat er bij hoort.
De boerderij is gelegen in het populaire dorp Kisbárapáti waar een zeer actieve Nederlandse gemeenschap is die er zowel permanent als gedurende de vakantieperiode wonen. Tevens is er ook een camping gerund door Nederlanders. Het leuke is wel dat de Hongaarse sfeer in het dorp is gebleven. De Nederlandse gemeenschap wil graag helpen met het,tijdens de afwezigheid, in orde houden van de tuin en het beheren van de post. Wel zo gemakkelijk!
In het dorp is een supermarkt,bar maar wil je naar een grote stad dan is Kaposvár maar 25 km verder en binnen 30 minuten te bereiken.
U heeft een panoramisch uitzicht omdat de boerderij ietwat op een heuvel ligt….werkelijk heel mooi. De boerderij is niet zo heel groot met een woonoppervlak van ongeveer 80 m2 maar direct aangesloten is er een stenen stal met alle voorzieningen welke makkelijk bij de woonruimte getrokken kan worden en waardoor er ongeveer 35 m2 bijkomt. Er zijn 2 1/2 kamers en een keuken en een provisieruimte. Een badkamer is niet aanwezig maar er is wel een ruimte ( de 1/2 kamer ) waar deze makkelijk gerealiseerd kan worden. Het toilet is nog een typische Hongaars “buitentoilet”
Een garage en een mooie en droge wijnkelder ontbreekt uiteraard niet.
Ondanks deze kleine beperkingen is de boerderij in best goede toestand. Het dak,plafond ( mooi en degelijk met houten balken) en de muren zijn goed maar een modernisering is wel op zijn plaats maar het hoeft niet zo veel te kosten.
Het perceel is ongeveer 2500 m2 en het grondstuk loopt ietwat in een helling zodat het perceel aan de voorzijde lager ligt dan aan de achterzijde…..er is hierdoor een hele mooie mogelijkheid om een terras te maken met een panoramisch uitzicht. Verder zijn er vele bijgebouwen en vele fruitbomen.
Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming dienen houtkachels. Gas en riolering ligt voor aan de straat en kunnen makkelijk aangesloten worden.
Maar nu komt het : er hoort ook nog een wijnberg bij met een oppervlakte van ongeveer 2000 m2 !!!!!
De wijnberg ligt op ongeveer 2 km van de woning en is in de prijs inbegrepen….een werkelijk unieke kans.
Gelet op alles is het een goede investering en elke Ft/€ waard.

Prijs : 4.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 16.335,- ) Kosten Koper.

Kisbárapáti is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Kisbárapáti telt 536 inwoners. Wikipedia
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 7458
Prijs: 4,900,000 Ft.
Woonppervlakte: 80,00 m2
Perceeloppervlakte: 4 500,00 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Zolder
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties