Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kaposgyarmat

, , , , in provincie

Voeg toe aan favorieten

4,500,000 Ft.

Deze woning koop je puur voor de ligging!

Centraal gelegen tussen kaposvár en Sásd ligt het heel kleine dorp Kaposgyarmat. In het dorp zelf is niet meer zo veel te krijgen maar je bent binnen 25 minuten in Kaposvár waar het heerlijk winkelen is en waar alle winkels zijn.

Deze woning is een echt renovatieobject maar kan toch zeer interessant zijn omdat de ligging in een prachtig mooie en natuurlijke omgeving is en echt voor iemand die rust en ruimte en vrijheid zoekt. Er kan naar hartenlust gehaagd en gevist worden. Het geheel is opgetrokken uit steen en de dakconstructie is in een nog redelijke staat en het dak is van dakpannen maar de woning moet volledig gerenoveerd worden.

Het woonoppervlak is met 69 m2 niet groot maar de 2e verdieping leent zich goed om daar nog 2 slaapkamers met een badkamer te maken. Op de begane grond zijn 5 ruimtes welke naar eigen inzicht kunnen worden (her)ingedeeld. Tevens is er ook nog een kelder aanwezig.

Op het perceel van 1713 m2 staan ook nog enkele bijgebouwen maar ook deze zijn in matige/slechte staat en moeten ook compleet gerenoveerd worden. De woning ligt vrij en in de natuur maar het perceel is wel gewoon te bereiken via een geasfalteerde weg.

Elektra is aanwezig en water ligt voor op het perceel. Een badkamer en toilet is niet aanwezig en de afwatering loopt gewoon vrij de grond in. Er moet dus ook een sceptic tank geplaatst worden. Verwarming is niet aanwezig.

 

Prijs : 4.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 14.950,-) Kosten Koper.

 

Kaposgyarmat is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Kaposgyarmat telt 127 inwoners (2001).( 704)

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 12853
Prijs: 4,500,000 Ft.
Woonppervlakte: 69,00 m2
Perceeloppervlakte: 1 713,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Opslag
Bijgebouwen
Kelder
Elektra
Water
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties