Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Homokszentgyörgy

2,200,000 Ft.
Reserved

Renovatieobject met 8500 m2 grond!
Deze kleine Hongaarse boerderij koop je niet voor de woning zelf maar voor de ruimte en ligging. De boerderij is met recht een renovatieproject en hier moet werkelijk veel aan gerenoveerd worden. Het grote voordeel van deze boerderij is dat deze niet uit leem maar  volledig uit steen opgetrokken is. Dit zie je niet zo vaak bij dit type woning. Er zijn 4 open ruimtes , geen badkamer en toilet of zelf een keuken. Het woonoppervlakte is met 75 m2 wel praktisch ingedeeld. De muren zijn nog goed en het dak is een simpele constructie met eenvoudige platen maar wel afdoende.
Qua ligging is het wel een leuke woning want de woning ligt aan het begin of einde van het dorp, afhankelijk van welke kant je komt en aan de voor en achterzijde heb je een weids uitzicht over de velden en de bossen. Het perceel is met 8500 m2 ( binnengebied)  erg groot en vlak. Ideaal om paarden te houden of een mini camping te beginnen.
In het dorp zelf is alles te krijgen wat nodig is voor het dagelijkse leven. Er is een supermarkt,dokter en apotheek,postkantoor en nog enkele kleine winkeltjes en uiteraard ontbreekt een café niet. Het dorp maakt een verzorgde indruk. Wil je winkelen in een grotere stad is Szigetvár binnen 45 minuten te bereiken ( 25 km )
Elektra is aanwezig en water ( nieuwe aansluiting ) ligt reeds voor op het perceel en moet alleen nog doorgetrokken worden naar de boerderij. Er is geen sceptic tank dus die zal nog moeten worden aangesloten. Verwarming is ook niet aanwezig. Houtkachels zijn derhalve een goede optie.
Ideaal voor iemand die rust en ruimte zoekt en niet schrikt van veel werk!

Prijs : 2.200.000 HUF K.K. ( ongeveer € 7.335,-) Kosten Koper.

Homokszentgyörgy is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Homokszentgyörgy telt 1235 inwoners. Wikipedia 
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 8186
Prijs: 2,200,000 Ft.
Woonppervlakte: 75,00 m2
Perceeloppervlakte: 8 500,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Elektra
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties