Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Homokszentgyörgy

, in provincie

Voeg toe aan favorieten

4,800,000 Ft.

Leuke L-vormige boerderij!
In het dorp Homokszentgyörgy zelf is alles te krijgen wat nodig is voor het dagelijkse leven. Er is een supermarkt,dokter en apotheek,postkantoor en nog enkele kleine winkeltjes en uiteraard ontbreekt een café niet. Het dorp maakt een verzorgde indruk. Wil je winkelen in een grotere stad is Szigetvár binnen 45 minuten te bereiken ( 25 km )
Het aparte van deze boerderij is toch wel het feit dat het geen traditionele boerderij is maar een L-vormige boerderij. Het voorste gedeelte van de boerderij staat in de breedte op het op het perceel. Kenmerkend voor deze boerderij is ook dat de stenen muren een dikte hebben van 60 cm! Dus het zit met de isolatie wel goed. Het geheel is in een redelijk goede staat en de boerderij is ook meteen bewoonbaar. Uiteraard kan een modernisatie geen kwaad maar dat hoeft geen kapitaal te kosten. Alle voorzieningen voor het moderne comfort zijn reeds aanwezig. Het dak is van dakpannen en de fundering van beton en de muren van steen…..gewoon degelijk!
Het woonoppervlak is 110 m2 en er zijn 3 kamers een keuken  en een badkamer met toilet. Op het perceel van 3380 m2 staan nog enkele bruikbare bijgebouwen.
Elektra,water en gas is aanwezig. De afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een houtkachel met Cv en de mogelijkheid om over te schaken op gas. Er is ook een typisch Hongaarse tegelkachel aanwezig. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Degelijke woning met al het comfort!

Prijs : 4.8000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 16.000,-) Kosten Koper.

Homokszentgyörgy is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Homokszentgyörgy telt 1235 inwoners. Wikipedia (7028)
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 18092
Prijs: 4,800,000 Ft.
Woonppervlakte: 110,00 m2
Perceeloppervlakte: 3 380,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties