Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Helesfa

36,000,000 Ft.
Exclusief

Beschrijving

Toch wel uniek object met meer dan 2 ha grond!
Gelegen tussen het Zselic en Mecsek gebergte ligt het kleine dorp Helesfa. In het dorp zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel. De prachtige stad Szigetvár is binnen 25 km en 30 minuten te bereiken. Szigetvár is ook binnen 30 minuten met de auto te bereiken. Op een heuvel en midden tussen de wijngaarden en boomgaarden ligt dit unieke object!
Het gaat hier niet om een gewone woning maar om een soort van B&B met een hoofdgebouw en 2 leuke cottages…..en dat alles in een prachtige omgeving. Het geheel is in 2005 compleet gerenoveerd en is in een uitstekende staat en klaar voor gebruik.
Het hoofdgebouw:
Het hooggebouw heeft een woonoppervlak van 122 m2. Er is een woonkamer,2 slaapkamers een keuken met eetkamer en een badkamer met toilet. Kenmerk van het hoofdgebouw is de prachtige typisch Hongaarse tegelkachel.
Cottage 1:
De Cottage is ruim 100 jaar oud en opgetrokken uit leem en isoleert uitstekend in zowel de zomer ( lekker koel ) en de winter ( lekker warm )
Het woonoppervlak is met 42 m2 niet zo heel groot maar wel praktisch ingedeeld. Er is een woon/slaaplamer een keuken en een badkamer met toilet. Als extra is er ook nog een kleine 2e slaapkamer. Als verwarming dient een gezellige houtkachel. Het prachtige bogen terras maakt het geheel compleet.
Cottage 2:
Deze cottage is opgetrokken uit steen. Het woonoppervlak is 70 m2 en er is een ruime woonkamer,keuken,2 slaapkamers en een badkamer met toilet.
Op het perceel van meer dan 2 ha staan wijnranken en fruitbomen die ook nog voor extra inkomsten kunnen zorgen. Uiteraard staan op het perceel ook nog diverse bruikbare bijgebouwen.
U wilt een B&B beginnen maar niet alle zorgen van een renovatie hebben dan is dit wellicht uw kans……u koopt een volledig functionerende en operationele B&B welke u nog kunt uitbreiden met een mini camping!  En dat in een prachtige omgeving!

Prijs : 36.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 121.665,-) Kosten koper.

Helesfa is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Helesfa telt 568 inwoners. Wikipedia ( 5089)
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 16798
Prijs: 36,000,000 Ft.
Woonoppervlakte: 234 m2
Perceeloppervlakte: 21 000 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Zolder
Wijn kelder
Open haard
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Soort van sceptic tank
Hongaarse tegelkachel
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Perceel meer dan 10.000 m2
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties