Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Gödre

in provincie

Voeg toe aan favorieten

2,950,000 Ft.

Degelijk stenen huis !

In het dorpje Gödre ligt deze in goede staat verkerende, stenen ,woning. Het is een klassieke Hongaarse familiewoning met een West-Europese indeling. De woning is zeer geschikt als vakantiewoning omdat de woning niet al te groot is maar wel van alle gemakken voorzien. De woonoppervlakte is 75 m2 welke verdeeld zijn over 2 kamers, keuken en een badkamer met toilet. Er hoeft niet veel aan gedaan te worden…..een likje verf doet al wonderen. Uiteraard is een modernisatie zeer zeker welkom maar niet noodzakelijk. De woning is gewoon goed bewoonbaar. De sleutel omdraaien en genieten van het echte Hongaarse leven. Het dorp Gödre bestaat uit twee uit elkaar liggende afzonderlijke dorpen. Het eerste gedeelte is kleiner en ook armer en het tweede gedeelte is groter en daar zijn ook de noodzakelijk voorzieningen. De omgeving is landelijk en heuvelachtig en het uitzicht weids en zeer mooi!

De woning staat op een perceel van 2300 m2 wat voor de nodige privacy zorgt. Uiteraard zijn er ook de nodige bijgebouwen.

Elektra en water zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Gas ligt voor in de straat en kan wanneer men dat wenst aangesloten worden.

Kortom…een leuke degelijke woning voor een tevens leuke prijs!

Prijs : 2.950.000 HUF K.K. ( ongeveer € 9850,- ) Kosten Koper

 

Info over het dorp : Gödre is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Gödre telt 966 inwoners. Wikipedia

 

 

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 6556
Prijs: 2,950,000 Ft.
Woonppervlakte: 75,00 m2
Perceeloppervlakte: 2 300,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties