Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Eperjespuszta

, in provincie

Voeg toe aan favorieten

3,100,000 Ft.

RENOVATIEPROJECT , zie onze speciale pagina “Renovatie woning Hongarije

Ik heb bewust heel veel foto’s gemaakt zodat u een goed beeld krijgt van de woning!!

Deze grote boerderij, opgetrokken uit LEEM ( wel droog ) ,staat in een piepklein dorp waar in totaal 15 woningen staan welke ook niet allemaal bewoond zijn. De bereikbaarheid is zelfs voor Hongaarse begrippen slecht te noemen en de toestand van de weg ernaar toe is zeer slecht . Het probleem is op te lossen om een goede en nieuwe weg te nemen via het Dravapark welke je tegen een vergoeding mag gebruiken!

Dit dorp hoort bij het wat grotere dorp Old. Wil je “back to basic” dan is dit de juiste keus! Geen toilet (buitentoilet) en geen badkamer maar wel ruimte genoeg om deze te realiseren. Hier is de tijd letterlijk stil blijven staan en je gaat terug naar de jaren 30… Heeft wel zijn charme moet ik zeggen.

Je hebt hier vele mogelijkheden omdat de woonoppervlakte van de boerderij maar liefs 120 m2 is zonder de stal en garage meegerekend! Deze 120 m2 zijn verdeeld over 5 kamers en 2 provisiekamers!

Dit alles staat op een perceel van 3950 m2 met een vrij uitzicht aan de achterzijde en dicht in de buurt bij het Dravapark.

Een renovatie met behoud van de oude elementen is zeer zeker mogelijk maar gaat wel een lieve duit kosten als je het snel gedaan wilt hebben. Heb je de tijd en wil je “back to basic” dan kun je het stapsgewijs doen en beginnen met het meest noodzakelijke : toilet en badkamer. De rest volgt vanzelf……..rust en vrijheid…..onthaasten…..en je eigen leven opbouwen.

Elektra is aanwezig, water ook maar uit eigen bron met pomp. De afwatering loopt vrij de grond in en de boerderij wordt verwarmd door middel van houtkachel(s)

Prijs: 3.100.000 HUF K.K. (K.K. zie: Kosten aankoop woning)

Info over het dorp: GEEN info aanwezig omdat het te klein is.

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Open In Google Maps
Woning ID: 5978
Prijs: 3,100,000 Ft.
Woonppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 3,950 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Achtertuin
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Water
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties