Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Drávapalkonya

, , , , , in provincie

Voeg toe aan favorieten

2,200,000 Ft.

Ideaal om te starten!

Nabij de rivier de Dráva ligt het kleine dorp Drávapalkonya. Hier zijn de minimale basisvoorzieningen aanwezig maar ook niet meer dan dat. Dit is geen probleem want op 12 km ligt Harkány en daar is alles wat men nodig heeft te koop. De ligging van het dorp is lekker centraal want je hebt prachtig mooie natuur,een rivier en het dorpse leven maar wel grotere plaatsen om de hoek. Al helemaal de ligging ten opzichte van Harkány want hier is een bekend thermaalbad. De omgeving is bosrijk en heuvelachtig.

In het dorp ligt deze klassieke Hongaarse boerderij voor een heel klein prijsje en ideaal om mee te beginnen want de staat van de boerderij is nog best redelijk en het dak en de muren zijn ook nog in redelijk tot goede toestand. Doordat de boerderij leeg is kun je goed zien dat een likje verf al wonderen kan doen. Er moet wel nog een badkamer met toilet geplaatst worden maar een voordeel is wel dat er reeds een sceptic tank voorhanden. Twee houtkachels voor de warmte en klaar is kees….om te beginnen en de boerderij is bewoonbaar.

Het woonoppervlak is 80 m2 en er zijn 3 kamers en een kleine provisiekamer welke zich goed leent om daar de badkamer met toilet te maken. Klein maar fijn.

Op het perceel van 2450 m2 zijn uiteraard nog enkele praktische bijgebouwen te vinden.

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Er is op dit moment geen verwarming en of houtkachel(s) Een badkamer en toilet moeten zoals gezegd nog geplaatst worden.

Ideaal om te starten als het budget niet zo groot is!

Prijs : 2.200.000 HUF K.K. ( ongeveer € 7335,-) Kosten Koper.

Drávapalkonya is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Drávapalkonya telt 277 inwoners. Wikipedia

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 9918
Prijs: 2,200,000 Ft.
Woonppervlakte: 80,00 m2
Perceeloppervlakte: 2 450,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties