Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Dombóvár

4,845,000 Ft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klassieke Hongaarse woning in een natuurlijke omgeving.

 

Nabij Dombóvár , in het comitaat Tolna, ligt deze kleinere maar in goede staat verkerende klassieke Hongaarse boerderij. De ligging maakt deze woning des te interessanter omdat de omgeving zeer rustig is en omgeven door natuur,bossen en weiden. Ideaal voor iemand die rust en natuur zoekt. Er is in het dorpje een kleine dorpswinkel maar u bent binnen 10 minuten in Dombóvár waar het gezellig winkelen is.

In de woning zijn al enkele dingen gedaan die gunstig zijn voor u als koper…namelijk de elektra leidingen zijn reeds vernieuwd en het plafond is geïsoleerd.  De woning heeft een woonoppervlakte van 70 m2 en staat op een perceel van 3060 m2 . Alles in in nette en bewoonbare staat.

Er zijn 3 kamers,keuken,eetkamer,bijkeuken en een badkamer met toilet. U ziet alles is voorhanden om comfortabel te kunnen leven. Uiteraard kan een modernisering geen kwaad maar met een likje verf en/of behang kom je in het begin al een heel eind. De muren en het dak zijn in goede staat.  Wat ook een pluspunt is van dit object is de aanwezigheid van een schuur met een krachtstroom aansluiting. Deze schuur kan met de juiste vergunningen bij de woning getrokken worden.

Naast de normale bijgebouwen is er ook een garage en een kelder……kortom veel ruimte!

Elektra en water is aanwezig in de woning en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming dienen houtkachels. Kabel-tv,internet en telefoon is ook reeds voorhanden en kan overgenomen worden.

Echt een woning voor iemand die van het landelijke leven geniet maar wel het gemak van de grote stad om de hoek wil hebben.

 

Prijs : 4.845.000 HUF K.K. ( ongeveer € 16.150,-) Kosten Koper.

 

De stad Dombóvár ( ongeveer 20.000 inwoners )ligt aan de rivier de Kapos, die daar uitmondt in de Sio. Dombóvár ligt 30 km ten oosten van Kaposvár.

In Dombóvár was al in prehistorie een nederzetting. Van de 13e eeuwse burcht met woontorens zijn nog ruïnes te zien. Ook van hier kan men naar het 25 km noordoostelijker gelegen wildreservaat Gyulja.

 

 

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 9082
Prijs: 4,845,000 Ft.
Woonppervlakte: 70,00 m2
Perceeloppervlakte: 3 060,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Zolder
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Riolering
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties