Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Csertő

, , in provincie

Voeg toe aan favorieten

4,700,000 Ft.
Video presentatie

Prachtig wijnhuis met een uitzicht op het meer van Csertö!
In een prachtige natuurlijke en enigszins heuvelachtige omgeving ( Zselic heuvels)  en nabij een mooi meer ligt het dorpje Csertö, dit dorp is goed onderhouden en heeft alle voorzieningen voor de dagelijkse inkopen zoals een kleine buurtwinkel. Op een afstand van ongeveer 4 km ligt de grotere plaats Szigetvár waar alle verdere inkoopmogelijkheden zijn. Kaposvár ligt op ongeveer 35 km en Pécs is met 40 km ook nog goed te bereiken. Een goede centrale ligging dus……en niet te vergeten….op 6 km van het historische kuuroord!
Dit wijnhuis,opgetrokken uit steen, is inderdaad toch wel heel speciaal! Geheel gerenoveerd in 2011 en in een goede staat en met een prachtig panoramisch uitzicht over het meer van Csertö. Het woonoppervlak is 65 m2 en er zijn 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping is er een woonkamer met open keuken. Op de 2e verdieping zijn er 2 slaapkamers,een badkamer met toilet en een kleine overloop. LET OP de prachtige typisch Hongaarse tegelkachel!
Op het perceel van maar liefst 7326 m2 staan prachtige wijnranken en nog een groot pershuis ( 50 m2 ) voorzien van alle benodigde voorzieningen voor het persen en maken van wijn. uiteraard ontbreekt een wijnkelder ook niet!
Het wijnhuis is niet gelegen in het dorp zelf maar net er buiten in Szőlőhegy ( het wijngebied van Csertö) maar het centrum van het dorp is binnen 5 a 10 minuten te bereiken. De weg er naar toe ( ongeveer 500 meter ) is niet geasfalteerd maar wel begaanbaar.
Elektra en water ( watertank ) zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank.. Als verwarming is er een typisch Hongaarse tegelkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Een aanrader is om een nieuwe waterput te laten slaan.
Echt iets speciaals op een unieke locatie en een prachtig panoramisch uitzicht.
LET OP: het wijnhuis wordt verkocht inclusief alle inboedel!

Prijs : 4.700.000 HUF K.K. ( ongeveer € 15.665,- ) Kosten Koper.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 21317
Prijs: 4,700,000 Ft.
Woonppervlakte: 65,00 m2
Perceeloppervlakte: 7 326,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Wijn kelder
Uitzicht op het meer
Achtertuin
Voortuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse tegelkachel
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties