Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Büssü

, , , , , , in provincie

Voeg toe aan favorieten

5,900,000 Ft.

Een klassieke Hongaarse boerderij.
Het dorp Büssü is bekend van het programma “ik vertrek” want hier is reeds een Nederlands echtpaar gevestigd die een goed lopende B&B runnen….dus aanspraak is er al. In het dorp zelf zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig maar u kunt ook inkopen doen in de vele omringende dorpjes. Het dorp is niet zo welvarend maar heeft wel een klassiek Hongaarse uitstraling en leefomgeving.
Deze klassieke Hongaarse boerderij staat op een perceel van 2544 m2 en de woning zelf is 90 m2 groot. Er zijn 3 kamers een badkamer met toilet en een keuken. Alles is in een redelijk/goede staat maar een modernisering is wel aan te bevelen maar het voordeel is wel dat alle moderne voorzieningen reeds aanwezig zijn. De boerderij is gedeeltelijk uit leem en gedeeltelijk uit steen. De muren zijn droog en het dak is oud maar nog goed. De vloeren bestaan uit betonplaten en niet uit aangestampte grond.
Door de aanbouw aan de achterzijde is het mogelijk om deze bij de woning te trekken en daardoor meer leefruimte te krijgen. Een kelder en garage ontbreekt ook niet net zoals de vele bijgebouwen.
Elektra,water en gas zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er Centrale Verwarming op gas. U ziet al het moderne comfort is aanwezig.

Prijs: 5.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 19.665,-) Kosten Koper.

Büssü is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Büssü telt 442 inwoners. Wikipedi
Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 8155
Prijs: 5,900,000 Ft.
Woonppervlakte: 90,00 m2
Perceeloppervlakte: 2 544,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Wijn kelder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties