Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bonnya


Verkocht

Geschikt als vakantiewoning.

 

Deze kleine woning,opgetrokken uit steen, is door de ligging best geschikt als vakantiewoning ( ook voor de verhuur ) want het bekende thermaalbad van Igal ligt maar op 10 km afstand en is in 15 minuten met de auto te bereiken. Het Balaton ligt op ongeveer 40 km en is ook binnen ruim een uur per auto te berijden. In het dorp zelf zijn enkele basisvoorzieningen aanwezig maar voor de grotere inkopen en meer winkels kun je makkelijk naar Igal.( ongeveer 1300 inwoners)

Het dorpje Bonnya is het buurdorpje van  Kisbaripáti waar veel Nederlanders een woning en hebben en ook permanent wonen. Tevens is er een Camping gerund door Nederlanders.

Zoals gezegd is de woning met een woonoppervlakte van 50 m2 klein maar fijn….er zijn 2 kamers en een keuken. Een badkamer en toilet is niet aanwezig maar met wat puzzelen wel makkelijk te plaatsen zonder dat het teveel ruimte inneemt. Het perceel is met 990 m2 ook lekker praktisch. Uiteraard zijn er ook nog wat bijgebouwen op het perceel aanwezig. Je hebt vanaf de achterzijde een mooi panoramisch uitzicht.

Elektra en water zijn aanwezig. Afwatering loopt gewoon vrij weg,dus een sceptic tank moet nog geplaatst worden. Als verwarming dienen enkele kleine houtkachels.

Het dak ( van asbest) en de muren zijn in redelijk tot goede staat maar een modernisering is wel op zijn plaats maar hoeft niet veel te kosten…..plaatsen van een douche en toilet,plaatsen sceptic tank en een nieuw behang en/of een likje verf en het is weer netjes.

Interessant voor de verhuur….

 

 

Bonnya is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Bonnya telt 325 inwoners (2001).

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 7709
Woonppervlakte: 50,00 m2
Perceeloppervlakte: 990,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Water
Water uit eigen bron
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties