Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bezedek

, , in provincie

Voeg toe aan favorieten

9,400,000 Ft.

Mooie ruime boerderij!

 

Zeer nabij de Kroatische grens ligt het kleine dorp Bezedek. Hier zijn nog enkele minimale basisvoorzieningen aanwezig maar men is binnen 30 minuten in de gezellige plaats Mohács waar alles te vinden is en men ook een bootvaart over de Donau maken kan. Het bekende wijngebied rond Villány is ook met een half uurtje te bereiken. De omgeving is mooi en met veel natuur omgeven. De prachtige stad Pécs is ook in iets meer dan een uur te bereiken.  In het grotere dorp Lippó ( 10 minuten) zijn meer voorzieningen en er is ook een postkantoor.

De woning,opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlak van maar liefst 140 m2. Er is een woonkamer,keuken,hal en 2 extra kamers en een badkamer met toilet. Op de 1e verdieping ( zolder ) zijn nog 2 kamers. Op het ruime perceel van 4579 staan diverse bruikbare bijgebouwen waaronder een garage,kelder,zomerkeuken en een grote stal. Het perceel is ongeveer 20 meter breed en 229 meter diep. De deuren en de radiatoren zijn vernieuwd. Het geheel is in een direct bewoonbare staat maar een kleine modernisatie ( verven) is uiteraard nooit weg. Maar het is zeer zeker niet meteen noodzakelijk!

De ligging is heerlijk centraal in het dorp ( de hoofdstraat ) en men heeft alles in de buurt….zelfs de bushalte staat op 25 meter afstand.

De layout van de woning is wel interessant omdat het een soort van L-vorm is waardoor er een leuke binnentuin ontstaat. de rest van het perceel is aan de achterzijde.

Echt een object om in alle vrijheid te leven en zeer geschikt voor het houden van kleinvee.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Prijs : 9.400.000 HUF K.K. ( ongeveer € 31.000,-) Kosten Koper.

 

Bezedek is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bezedek telt 287 inwoners (2001).(868)

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 22401
Prijs: 9,400,000 Ft.
Woonppervlakte: 140,00 m2
Perceeloppervlakte: 4 579,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Zolder
Gas verwarming
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties