Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Balatonszentgyörgy

, , , in provincie

Voeg toe aan favorieten

6,900,000 Ft.
Belegging

Interessant als belegging en 4 km van het Balatonmeer!

Ten zuidwesten van het Balatonmeer ligt het middelgrote dorp Balatonszentgyörgy. Hier zijn alle voorzieningen voorhanden zoals supermarkten,eet en drink gelegenheden,buurtwinkel,postkantoor,dokter,apotheek en bank. De bereikbaarheid is goed via de provinciale weg. Alle andere toeristen plaatsen zijn makkelijk te bereiken.

De woning, opgetrokken uit steen, is in een redelijk goede staat. De muren,fundering en het dak is nog oké. Uiteraard is een modernisatie wel wenselijk. Het woonoppervlak is 80 m2 en zijn 3 kamers een keuken en een badkamer met toilet. Op het perceel van 2100 m2 staan nog diverse bijgebouwen waaronder een garage.

Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er nu een houtkachel. Het riool en gas ligt voor aan de straat en kan gemakkelijk worden aangesloten. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuke woning,geschikt voor zowel permanente als vakantie woning en vergeet niet het verhuur potentieel gelet op de korte ligging ten opzichte van het Balatonmeer!

 

Prijs : 6.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 23.000,-) Kosten Koper.

 

 

Balatonszentgyörgy is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Balatonszentgyörgy telt 1673 inwoners (2001). De gemeente ligt ten zuidwesten van het Balatonmeer, op 2 km afstand van het meer, tussen de rivier Zala en de autostrade M7. Vlakbij ligt het natuurreservaat Kis-Balaton, met een weidse rietvlakte, welke instaat voor de waterhuishouding van het Balatonmeer. ( 7004 )

 

Woning ID: 16884
Prijs: 6,900,000 Ft.
Woonppervlakte: 80,00 m2
Perceeloppervlakte: 2 100,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Houtkachel
Elektra
Sceptic tank
Water
Water uit eigen bron
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties