Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Badacsonytomaj 

81,900,000 Ft.
Provincie: Veszprém
Voeg toe aan favorieten
745
Exclusief

Beschrijving

Prachtige villa met zwembad!

Ten noordwesten van het Balatonmeer ligt het grote dorp Badacsonytomaj met meer dan 2000 inwoners. In het dorp zijn uiteraard nog alle basisvoorzieningen voorhanden zoals supermarkten,buurtwinkels,postkantoor,bank,dokter en dokterspost en apotheek,eet en drinkgelegenheden en een tankstation. Op maar 7 km ligt de leuke stad Tapolca gelegen in een mooi wijngebied. De omgeving is ietwat heuvelachtig en met veel groen en ook vlakke gedeeltes. er zijn veel fiets en wandelroutes en vergeet de wijngebieden niet. Het Balaton is binnen een kleine 15 minuten te bereiken. De algemene infrastructuur/openbaar vervoer van en naar Badacsonytomaj is gewoon goed.

Deze prachtige,in 1996 gebouwde, villa met een panoramisch uitzicht over het Balatonmeer en de heuvels, ligt op een werkelijk unieke plek! De Villa is in een uitstekende staat en van al het moderne gemak voorzien en zeer luxe afgewerkt. Het woonoppervlak is 125 m2 en er is een woonkamer,eetkamer en keuken, 2 slaapkamers,2 badkamers met toilet,garage en een wijnkelder.

Het dubbel perceel van in totaal 4000 m2 heeft verschillende hoogtes waardoor men vele verschillende uitzichten heeft. Dit wordt versterkt door de diverse terrassen die gecreëerd zijn om het maximale uitzicht te krijgen. Uiteraard is de geheel omheinde tuin met smaak en stijl aangelegd.

Uniek object voor iemand die op een uniek plek en in een uniek huis en met een uniek uitzicht wil wonen.

Electra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool, Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Prijs: 81.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 260.000,-) Kosten koper.

 

Het stadje Badacsonytomaj ligt in Hongarije aan de Badacsonyheuvel ten noordwesten van het Balatonmeer. Het ligt op 7 km van het iets noordelijk gelegen Tapolca.

Aan de ‘dichter van het Balaton’, Sándor Kisfaludy (17771844), herinnert zijn huis aan de gelijknamige straat. Er is nu een restaurant in gevestigd. Door het heuvelgebied in de omgeving lopen gemarkeerde wandelpaden. De spoorlijn draait nu noordwaarts achter de Badacsony-heuvel, en weg van het meer, richting Tapolca. Voorbij deze stad draait de spoorlijn terug zuidwaarts, naar en weer langs het Balatonmeer, naar de westelijke punt van het meer en de stad Keszthely. ( 8055)

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 30496
Prijs: 81,900,000 Ft.
Woonoppervlakte: 125 m2
Perceeloppervlakte: 4,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Jaar gebouwd: 1996
Zolder
Gas verwarming
Wijn kelder
Uitzicht op het meer
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Kelder
Elektra
Gerenoveerd
Water
Riolering
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Zwembad

Vergelijk Advertenties